Жителька Іспанії Оксана Батакіене прихистила маленьку морську свинку на ім'я Луїс, і тварина стала другом не лише жінці, але й цілій родині котів-сфінксів, які проживають разом із Оксаною. Немає точної впевненості чому котяча родина так полюбила малого Луїса: чи через те, що морська свинка так само лиса, як і вони самі, чи через вроджену здатність любити і дружити з іншими тваринами. Тепер морська свинка є повноцінним учасником котячої банди: спить з ними, бігає по хаті і спілкується із хазяйкою так само як вони: вимагаючи чухання та спілкування.

Про курйозний випадок розповідає видання Metro.

Сфінкси і морська свинка, фото Metro
Сфінкси і морська свинка, фото Metro

Як свинки, так і сфінкси - тварини соціальні, які люблять компанію. Сфінкси, окрім того, мають високорозвинений інтелект і внутрішню потребу спілкуватись із братами і сестрами, друзями і власниками. Щасливе лисе “бінго” тепер проживає в Іспанії.

Ранго-Рамзес, один із котиків, однак має певні психологічні проблеми поруч із Луїсом. Власниця не певна, чи він боїться свинки, чи не може витерпіти наявності у Луїса густого білого чубчика на голові, тоді як сам Ранго-Рамзес абсолютно лисий, що нормально для його породи, проте невідомо чи кіт сприймає себе у межах цієї породи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Археологів шокували знайдені морські свинки: вбрані у сережки та намиста.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чому коти не люблять ванну і як змусити замазуру помитися, дієві поради.

Також Знай.ua писав, Топ 10 порад любителям котів - тепер ваша кицька любитиме вас ще більше.