21 червня - відмінний день для любові у всіх її проявах. Освідчуйтеся в почуттях, миріться з половинкою, якщо ви в сварці, ніжно обіймайтеся і згадуйте найкращі моменти разом. День відмінно підходить для зміцнення і оздоровлення сімейних стосунків.

Овен

Ви будете багато думати. Для кохання це, часом, зайве. Постарайтеся не занадто покладатися на суворий голос розуму. Дозвольте собі розкіш піддатися романтичним почуттям, не замислюючись про те, до чого це призведе. Освідчуйтеся в коханні, запрошуйте на побачення, ініціюйте поцілунки — словом, будьте сміливіше, і щастя вас обов'язково знайде.

Поцілунок, фото pixabay
Поцілунок, фото pixabay

Телець

З усіх дванадцяти знаків Зодіаку, саме Ви опинитеся найвезучішим любові у цей день. Доленосні зустрічі, іскрометний флірт, несамовитий секс — все це для вас в неділю, 21 червня. Одиноким Тельцям недовго залишилося бути самотніми. Купідон вже націлився в вас з усіх можливих знарядь — просто ловіть своє щастя.

Близнюки

Дозвольте собі припинити “полювання” на предмет почуттів, і самому бути завойованим, навіть якщо ви чоловік. 21 червня ви будете приймати всілякі компліменти та знаки уваги. І нічого страшного, якщо вони надходять далеко не від тих, від кого б хотілося. Увага і визнання вашої неповторності завжди покращують самооцінку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

фото pixabay, романтика
фото pixabay, романтика

Рак

Раків, що мучаться невзаємними почуттями (а у вас це буває часто, ми знаємо…) сьогодні нарешті “попустить”. Ви зрозумієте, що на об'єкті зітхань світ клином не зійшовся, і перемкнетеся на кого-небудь іншого. Приємний бонус полягає в тому, що глухе до вас серце незабаром зрозуміє, кого втратило. Сімейним Ракам і тим, хто у відносинах, є сенс вибратися разом на природу — це освіжить і зблизить.

Лев

День принесе ревнощі, причому з високою ймовірністю необґрунтовані. Будьте тактовні і терпимі, щоб непорозуміння з другою половинкою не переросло у бурхливий скандал або навіть розставання. Ваша порада дня — вмійте чути і слухати іншу людину. Багато з ваших спільних проблем надумані і елементарно розв'яжуться у ході теплого і шанобливого діалогу.

Діва

Сьогодні ви будете спокійні і розсудливі. Навіть, мабуть, занадто. До речі, любов і розумність не дуже поєднуються, тому ваша половинка не буде в захваті від змін, що відбулися з вами в цей день. Постарайтеся в собі зберегти хоча б краплю свого звичайного безумства.

Терези

Сьогодні якась фраза, що випадково знайдена стара записка або побачене мигцем у натовпі обличчя примусять вас згадати про давню любов. Не виключено, що це не найкращим чином позначиться на вашому настрої.

сум, ілюстративне фото gazeta
сум, ілюстративне фото gazeta

Скорпіон

Вам варто продемонструвати широту своїх інтересів. Вашій коханій людині буде приємно, що ви захоплені не тільки нею самою, але також не чужі музиці, літературі або авіамоделюванню.

Стрілець

Сьогоднішній день варто присвятити вибору подарунка для коханої людини. Саме сьогодні на вас зійде осяяння: ви зрозумієте, що їй потрібно або хоча б що їй сподобається. На жаль, натхнення буде недовговічним і вже до вечора випарується, тому зірки рекомендують ловити момент.

Козеріг

Сьогодні вам важко буде знайти спільну мову з представниками старшого покоління. Тому краще і зовсім при зустрічі з ними мовчати і тільки мило посміхатися. Оптимальним буде суспільство ваших однолітків. Тому в залежності від віку вашої половинки приймайте рішення, чи варто сьогодні з нею зустрічатися.

Водолій

Сьогодні вашій коханій людині буде досить складно змусити себе позбутися того чи іншого задоволення. Хоча б ненадовго і навіть заради вас. Що ж, тепер ви в курсі її шкали пріоритетів і навіть знаєте, що з ними треба робити. Необхідно лише зважитися на перший крок.

Риби

Сьогодні вам варто згадати про те, якими були ваші перші побачення, що ви відчували, коли вперше брали за руку вашої коханої людини, коли вперше сказали їй, що любит і відчули, що ваші почуття сильні і взаємні. Може бути, варто спробувати повернути все це?..