На просторах мережі з'явився досить забавний відеоролик за участю двох вихованців, а саме кота та собаки. Тварини влаштували справжню сутичку за місце поруч з господарем. Даний ролик загрожує стати вірусним і повеселив вже багатьох користувачів мережі.

Кіт і собака, скріншот Facebook

Як відомо, традиційно вважається, що кішки – надзвичайно "шкідливі" створення, і їх шкідливість особливо наочна при спілкуванні з їх найлютішими ворогами – собаками. Проте, герої цієї відеопідбірки доведуть спірність настільки категоричного судження.

В даному ролику ретривер золотистого забарвлення стягує кота за нашийник з дивану, тим самим звільняючи місце поруч з господарем. Він кілька разів робив свої "махінації", щоб самому затишно влягтися на його місце, нехай навіть зовсім некомфортне для нього за розмірами. Однак, кіт теж не поступається та намагається дати відсіч своєму супернику.

Кіт і собака, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"От красава! Це називається дружба!" – прокоментували юзери.

Втім, шкідливості в діях конкурентів немає. Це була цілком мила війна за улюбленого господаря.

Брысь отсюда кошак,это мой хозяин 😀😁

Geplaatst door Людмила Пірус op Dinsdag 5 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що папуга влаштував бунт проти одноманітної їжі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 38 цуценят задихнулися при перевезенні за неналежних умов.

Також "Знай.ua" писав, що в Харківській області врятували косулю, яка застрягла в паркані.