Мегапопулярна нині мережа TikTok завжди радує тваринами: дуже часто власники ніяк не провокують своїх улюбленців на певні дії чи реакції - тварини роблять все самі. Зараз у топі відео, в якому киця обурюється білці, а та взагалі ніяк на неї не реагує.

У короткому відео показано, як кіт намагається “відкрити” вікно, щоб дістатись до білки, які залізла у годівничку для птахів. Кіт дуже швидко царапає лапками вікно, видно, що поява невідомого для нього звіра дуже здивувала і збудила його. Білка ж, своєю чергою, дуже спокійно і меланхолійно, незважаючи на усі старання котика, продовжує їсти насіння, які власники залишили для пташок.

Це відео нагадує інший відео-шедевр, на якому котик також комунікує з білкою, яку бачить вперше. При цьому, на старому відео і кіт, і білка налаштовані на спілкування та гру, місце дії - знову ж годівничка для птахів та підвіконня. То одна, то інша тварина лапою привідкривають заслонку у вікні і дивляться одне на одного. Часом їхні кінцівки наштовхуються одне на одного.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.