Тиждень з 29 червня по 5 липня буде дуже діяльним, багатьом з представників Зодіакального кола світить успіх у справі, якою вони давно “хворіють”. На цьому тижні можна сміливо ставити перед собою великі цілі, в тому числі фінансові, і впевнено їх досягати. Однак, цей період буде досить складним для сімейних взаємин. Тут можуть бути і сварки і скандали — вам знадобиться вміння вчасно зупинитися і визнати власну неправоту. Пам'ятайте: першим просить вибачення не той, хто винен, а той, хто дорожить відносинами

Овен

Намагайтеся нікого не критикувати в цей період, але і лестити не варто. Будьте чесними і бажано тактовними. Можливі напади агресії, корисно сублімувати її в спорт або будь-яку іншу фізичну активність. Особистий фронт може дати привід для хвилювань і уколи ревнощів, але в кінцевому рахунку обговорювання конфліктних моментів лише зміцнить вашу любов. Гроші на цьому тижні слід витрачати обережно і вдумливо.

День друзів, фото: pixabay
День друзів, фото: pixabay

Телець

У роботі непогано б зайнятися новими і невивченими напрямками, а не топтатися на одному місці. Але в будь-якому випадку уникайте радикальних рішень, нове повинно будуватися поступово. Складна ситуація в особистому житті може вимагати негайного вирішення. Краще відверто поговорити, ніж мовчати і збирати образи. Пам'ятайте про відповідальність за свої дії. Діти повинні перебувати під постійним наглядом, інакше в них можуть виникнути проблеми. У вихідні не сидіть вдома, загляньте до друзів на дачу.

Близнюки

Не звалюйте ні на кого свої проблеми — вирішуйте їх самі. Наприклад, непогано було б почати з того, щоб не створювати проблем оточуючим. Цей тиждень чудово підходить для поїздок, відряджень, зміни місця роботи і ділових зустрічей, а також для відкриття власної справи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рак

Весь тиждень вашу світлу голову будуть відвідувати блискучі ідеї. Небувала енергійність і піднесений настрій будуть сприяти їх успішному виконанню. На цьому тижні ви доведете собі і оточуючим, що ваш розум — це діамант, який треба цінувати. Не виключено, що це призведе до кар'єрного росту. А самотні Раки отримають шанс знайти нову симпатію, яка цілком може перерости у велику любов.

посмішка, фото pixabay
посмішка, фото pixabay

Лев

На цьому тижні можна зайнятися коригуванням планів на літо. Пора купувати квитки і бронювати готель. Ділові зустрічі та переговори краще провести в середині тижня, чим активніше ви будете, тим більшого успіху досягнете. Події четверга дозволять придбати цінний практичний досвід. Якщо ви в чомусь будете сумніватися, не соромтеся задати питання. Частиною роботи, можете поділитися з товаришами по службі, потрібно розподіляти навантаження.

Діва

Дівам цього тижня випаде шанс побути супергероями і зробити який-небудь подвиг. З самого початку тижня буде багато доручень і важливих справ щільно зайнявшись ними, ви отримаєте моральне задоволення і гарний матеріальну винагороду. Тиждень ідеально підходить для благодійності. До її кінця ви можете відчути втому, але це буде приємна втома, з почуттям виконаного обов'язку. Астрологи радять вам уникати азартних ігор та берегти своє здоров'я.

Терези

Перед вами буде стояти вибір, доведеться вирішувати серйозні проблеми. Не варто збирати образи і розчарування, це лише ускладнить ваше життя. Найкраща тактика поведінки для вас - це спокійно робити свою справу, і ваші старання будуть обов'язково оцінені. Потерпіть, загострення пристрастей поступово буде слабшати. Робота в колективі принесе успіх, вам мають ділові та дружні зустрічі. Наприкінці тижня ви усвідомлюєте, наскільки вам доріг кохана людина з усіма своїми недоліками і слабкостями. Приділіть спілкування з ним більше часу.

Скорпіон

Час сприяє вирішенню всіх ваших проблем. У вас з'явиться можливість робити те, що вам хочеться, а не слідувати тільки боргом. Ви зможете впоратися з усіма труднощами і відчути себе переможцем. Вас чекає солідний прибуток. Якщо ви задумали поміняти роботу, то здійснюйте свої задуми, вам надійде досить вихідна пропозицію. В особистому житті вас теж чекають радикальні і приємні зміни.

Стрілець

Весь тиждень ви будете на позитиві. Ви зарядіть оточуючих позитивною енергією, і тому до вас тягнуться люди. Астрологи радять уникати службових романів і любовних стосунків з сусідами нічого міцного і довговічного з цього не вийде, а ось осад залишиться. Кому ж сподобається день у день бачити колишнього партнера? Завершити тиждень можна так само позитивно, якщо не бурхливої вечіркою, то хоча б милими посиденьками з друзями. В професійному плані все залишиться без змін.

Козеріг

Хороший тиждень. Нині ви можете розкрити свої здібності та яскраво і талановито проявити свою натуру. Ви відчуєте прилив сил і енергії, і тому впораєтеся зі всякою роботою, за яку візьметеся. Єдине, від чого варто утриматися, так це від участі в нових проектах і сумнівних угодах. У вихідні влаштуйте пікнік за містом, покличте друзів.

Водолій

На цьому тижні важливо не дратуватися і не втрачати віру в себе. Не звертайте уваги на підколи "доброзичливців", у вас все вийде. У середу, відчувши смак до новизни, ви вирішите для себе щось важливе, проте не поспішайте оголошувати про це, оскільки ситуація може змінитися. В п'ятницю не звертайте уваги на розмови за спиною, а у вихідні займіться домашніми справами, щоб відігнати настирливі неприємні думки. Родичам може знадобитися ваша допомога.

Риби

Ви ще не в повній мірі встигнете насолодитися досягнутим, як сурма покличе на підкорення нових вершин. На цьому тижні вам навряд чи судилося відпочити від праведних трудів, скоріше, навпаки, вона обіцяє велику, чим зазвичай, активність у всіх відносинах. Для втілення в життя всіх планів, які ви встигнете на цей тиждень придумати, вам знадобиться сприяння начальства, інвесторів і надійних друзів. Зосередьтеся на головному, безжально отсекайте непотрібне. У неділю запросіть гостей на дачу і повеселіться від душі.

Джерело