Кожна людина сама вибирає, як їй виглядати, до того ж, у багатьох людей смаки абсолютно різні та дещо специфічні. Хтось взагалі може годинами проводити час у косметологів, стилістів, візажистів, щоб бути схожим на голлівудську зірку. Про це пише BoredomBash.

Так, деякі дівчата самі перетворюються за допомогою косметики та роблять це настільки чудово, що без макіяжу можуть запросто шокувати людини, а впізнати їх практично неможливо.

Так сталося й з дівчиною з Японії, яка оволоділа мистецтвом перевтілення, а потім з'явилася своєму коханому такою, яка є без гриму. Вона привела обранця до себе додому та змила косметику.

Дівчина з Японії, фото з вільних джерел

Хлопець був більше, ніж просто шокований. Спочатку він навіть не впізнав у ній своєї коханої красуні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Дівчина з Японії, фото з вільних джерел

Після такої реакції хлопця, японка почала корчити пики, через що бойфренду вона здавалася ще страшнішою. В результаті, хлопець втік і навіть не дзвонив після того, що сталося.

Дівчина з Японії, фото з вільних джерел

Проте, дівчина зовсім не засмутилася, адже розуміла, що її зовнішній вигляд з косметикою і без відрізняється, а реакція її хлопця виявилася досить передбачуваною.

Дівчина з Японії, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналісти потрапили на "внутрішню кухню" виготовлення натуральних масок, скрабів і кремів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", візажист зробила з нареченої чудовисько з "чайкою" на лобі.

Також "Знай.ua" писав, як правильно доглядати за шкірою обличчя за допомогою масажу гуаша.