Блогерша Кессі, яка має майже 300 тисяч фолловерів на Youtube, показала, як вона фарбується на побачення. Кессі без макіяжу виглядає не дуже, тому приховати недоліки їй завжди допомагає косметика.

Насамперед дівчина наносить основу під макіяж, щоб він краще тримався. Марки косметики дівчина не називає через правила реклами.

Потім вона наносить консилер на область під очима, щоб приховати синці. Кессі продовжує працювати з консилером і наносить його на прищі і інші проблемні ділянки шкіри обличчя.

Макіяж // youtu.be/mjmB13AKBjU
Макіяж // youtu.be/mjmB13AKBjU

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Наступним етапом стає макіяж брів, для якого вона використовує олівець. Саме час зайнятися макіяжем очей. Дівчина завдає коричневі тіні, щоб підкреслити свої великі очі

Потім вона завдає хайлайтер на очі поверх коричневих очей, щоб підкреслити очі ще більше. Далі дівчина завдала туш на вії, зробила собі "стрілки" і виконала макіяж губ, однак ці етапи залишилися за кадром.

Так що тепер ми можемо поглянути на кінцевий варіант:

Макіяж // youtu.be/mjmB13AKBjU
Макіяж // youtu.be/mjmB13AKBjU

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осина талія в прямому сенсі - неймовірні жінки з найтоншими формами у світі.

Знай.uа писав розкриті секрети краси "королева Голлівуду" Елізабет Тейлор не тільки приваблива зовнішність.