Кішки ніколи не приходять просто так. Їх прихід в різні місяці також може мати певний астрологічний сенс. Залежно від того, коли до вас прийшла кішка, ваша доля може змінитися. Розглянемо "сигнали", які можуть "приносити" нам кішки.
1. Місяць Овна. Можливо, комусь із членів вашої родини необхідна енергетична підтримка. Однак кіт, який прийшов в місяці Овна, може приносити чимало занепокоєння. Вона може постійно намагатися кудись піти, дряпатися в двері і т. д.
2. Місяць Тельця. Кішка захистить вас від енергетичних втрат, від крадіжок, і навіть від негативних емоцій. Можливо, в цьому місяці хтось хотів вас пограбувати, а кішка від цього захистить.
3. Місяць Близнюків. Поява котика позбавить людей від поганих зв'язків. Також кішка допоможе позбутися від головних болів і допоможе поліпшити пам'ять.

кішка, фото pxhere
кішка, фото pxhere


4. Місяць Раку. Котики допомагають позбутися від негативних подій. Якщо це сталося, вам потрібно задуматися про те, що від деяких речей слід позбутися, щоб поліпшити енергетику в будинку.
5. Місяць Лева. Котик вбереже вас від зайвих витрат, а також від приходу темних сил. Якщо ситуація зовсім складна, до вас може прийти відразу два або навіть три тварин.
6. Місяць Діви. Зазвичай прихід кішки може свідчити про важку хворобу або вказати на необхідність капітального ремонту в будинку.
7. Місяць Терезів. Як правило, поява котика необхідно для того, щоб захистити сім'ю від розвалу. Крім того, коти захистять вас від наклепів або від псування.
8. Місяць Скорпіона. У цьому місяці темна магія особливо сильна, і коти допомагають з нею боротися. Поява кота свідчить про те, що на ваш будинок здійснюється сильний вплив темних сил. Чотириногий друг вас від цього вбереже.

кішка, фото pxhere
кішка, фото pxhere


9. Місяць Стрільця. Це трапляється досить рідко, але якщо це відбувається, вам потрібно насторожитися. Швидше за все, як і в місяці Скорпіона, на вас впливає темна енергія.
10. Місяць Козерога. Прихід кішки вказує на те, що у вашому домі когось не вистачає. Якщо котик прийшов до вас, можливо, незабаром прийде і нова людина-друг або новий хлопець/дівчина.
11. Місяць Водолія. Поява кішки свідчить про те, що найближчим часом у Вашому житті відбудуться зміни. Котики вказують на те, що людині не вистачає спілкування, і потрібна свіжа енергія.
12. Місяць Риб. Вказує на те, що у людини є проблема самотності або навіть магічний знак вдівства.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, серце хворого кошеня билося поза його грудьми - турбота і любов дозволили малюкові вирости розкішним котом

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені довели: коти нас розуміють, просто ігнорують.

Також Знай.uа писав, чому коти не люблять ванну і як змусити замазуру помитися