Овен

Швидше за все, зараз невдалий час для душевних бесід, постарайтеся почекати з цим. І самопочуття оточуючих буде крок за кроком поліпшуватися. І проведений з рідними час не буде витрачено даремно. Це непоганий момент, щоб побути на самоті. По всій видимості, точка зору близької людини-це якраз те, до чого варто прислухатися. Також, в поточній ситуації важливіше зберегти душевний спокій.

Телець

Тельцю в любові не заважає побути оптимістом-навіть якщо для цього, як йому здається, немає ніяких причин. Доля так влаштована, що якщо думати про неї краще, ніж є, вона нерідко з готовністю йде назустріч. У неділю у Тельця саме такий день, коли, налаштувавшись на позитив, він приверне його в своє життя! Уявивши прекрасне побачення або щасливий, пристрасний роман, Телець сам напише сценарій своїх відносин.

Близнюки

Можливо, точка зору близького друга-це якраз те, до чого необхідно прислухатися. Спробуйте зберегти баланс, не забувши ні про близьких людей, ні про себе. Це непоганий час для того, щоб побути на самоті. Напевно, треба звернути увагу на перевірених часом від друзів, ще не пізно розпалити вогонь колишніх почуттів. Наступна вечірка не тільки привнесе веселощі, але і шанс на дещо більше.

Рак

Рак буде володіти загостреним почуттям справедливості, і це може не кращим чином позначитися на його особистому житті. Самотньому Раку буде складно зав'язати романтичне знайомство через свого критичного погляду на світ. Якщо ж у Рака є кохана людина, у вівторок він з кращих спонукань здатний наговорити йому такого, про що потім пошкодує. На побаченні Раку краще взагалі не розкривати рота, а, напустивши на себе загадковий вигляд, мовчати і посміхатися.

Лев

Зірки радять Льву отримувати задоволення від того, що відбувається в його житті тут і зараз – навіть якщо він не дуже-то цим задоволений. Складнощі знайдуться завжди, ну так що ж? Хороше в будь-якій ситуації теж можна (і потрібно!) знайти. Якщо у Лева є кохана людина, в неділю йому варто провести з ним удвох романтичний вечір. Якщо ж Лев поки самотній-порадіти тому, які захоплюючі перспективи і можливості очікують його попереду!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Діва

Діві, щоб відчути себе щасливою, просто необхідно відкрити щось нове у своєму житті! Це стосується будь – яких сфер-від роботи до любові, проте зміни не обов'язково повинні бути кардинальними. В особистому житті зірки радять Діві, якщо вона самотня, сміливо йти назустріч новим знайомствам. Якщо ж у неї є партнер, їм разом в неділю варто спробувати щось нове. Сенс в цьому простий: енергія любові, подібно річці, повинна весь час прагнути вперед. Застоюючись, вона перетворюється в болото.

Терези

Терези здатні показати себе справжньою королевою (або королем) флірту! Зірки радять їм не витрачати даремно час на самоті, а показати свої таланти на публіці. Вибравшись ввечері куди-небудь туди, де життя б'є ключем, Терези здатні звернути на себе увагу відразу декількох представників протилежної статі. Цілком можливо, що в неділю їм доведеться вибирати, і зробити цей вибір буде ох як непросто!

Скорпіон

Романтика і почуття гумору будуть для Скорпіона міцно пов'язані один з одним! Якщо у Скорпіона є кохана людина, цей вечір їм варто провести разом, змагаючись в дотепності, сходити в цирк або подивитися хороший комедійний фільм. Якщо ж мова йде про нове знайомство, в цей день Скорпіон, швидше за все, зверне увагу на людину, яка зуміє його як слід розсмішити. Це здасться Скорпіону неймовірно сексуальним!

Стрілець

Стрільцеві не буде сидітися на місці, і це відмінний привід, щоб відправитися з коханою людиною в маленьку подорож без нічого. Будь-який вид транспорту підійде, будь то машина, поїзд, велосипед або віз. У неділю, помінявши обстановку, Стрілець і його обранець щось в кращу сторону поміняють і в собі. Якщо ж Стрілець поки самотній, поїздка подалі від будинку – кращий спосіб для нього розвіятися і зав'язати нове знайомство.

Козоріг

Зірки радять Козерогу відкритися для любові і для всіх тих можливостей, які щедро запропонує йому цей день! Іноді говорити " так " буває не тільки корисно, але і приємно. У неділю це універсальна відповідь на питання, чи йде мова про флірт, побачення або любові. Надійде Козерогу пропозицію вибратися куди-небудь ввечері, потанцювати або познайомитися, сказавши чарівне слово «так», він не залишиться внакладі.

Водолій

Спробуйте вирішити всі раптово навалилися справи в першій половині дня, щоб ввечері ви мали час і настрій насолодитися суспільством того, хто вам доріг. Якщо ви поки що самотні, то можете розраховувати на знак уваги від людини, яка давно до вас небайдужий. Тільки врахуйте, що його прагнення порадувати вас має бути обов'язково винагороджено з Вашого боку.

Риби

Позитивний день для тих, у кого тільки починаються романтичні стосунки. Вашу кохану людину сьогодні можна буде сміливо ставити в приклад як зразок ідеального партнера. Він не тільки порадує приємними сюрпризами, але і зробить все, щоб у вас паморочилася голова від любові. Природно, що і вам захочеться відповісти тим же. Так що можете сподіватися на відмінний день і ще кращий вечір.