У Національному парку Кейп-Пойнт що в Південно-Африканській Республіці, стався смішний випадок. У змагання велосипедистів раптово вклинився страус, обігнав спортсменів і втік у своїх справах.

Так, якби в Олімпійських іграх було дозволено брати участь диким тваринам, то у людей не було б жодного шансу на перемогу. Подивіться хоча б на цього страуса.
Велосипедисти мчали по дорозі, обганяючи один одного, але в якийсь момент щось пішло не так! На дорозі з'явився величезний страус, який змусив велосипедистів знатно попітніти.

"Пташиний тріумф" в цій гонці потрапив в об'єктив камери одного з учасників гонок. Захоплюючі кадри демонструють, як страус обігнав майже всіх гравців крім лідера. Мабуть, вирішив не бентежити, або подумав, що великий спорт — не для нього. Що творилося в голові у страуса, ніхто тепер точно не скаже.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Кернеса закупилися скумбрією за ціною червоної риби, так не "куралесять" навіть слуги Зеленського

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кличко звернувся до киян із зоопарку

Також "Знай.uа" писав, що Доглядач зоопарку станцював у вольєрі з жирафами і став зіркою інтернету