Чого тільки не побачиш на просторах TikTok, бо в день там з'являються сотні і тисячі всіляких роликів з різною тематикою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяХтось йде в гумористичну тематику, Хтось ділиться своїми творчими починаннями або ж професійними вміннями. А ось дівчина, до якої ми зараз звернемося, вирішила приготувати страву мексикансько-техаської кухні Чилі кон карне, який підгледіла в комп'ютерній грі The Sims 2.
Назва іспанська і означає буквально "Чилі з м'ясом", бо основними інгредієнтами виступає гострий перець і подрібнене м'ясо. Дівчина вказала наступні інгредієнти в коментарях-500 грамів яловичого фаршу, банку червоної квасолі, стільки ж томатів у власному соку, дві моркви, стільки ж стебел селери, цибулі та болгарського перцю. Далі потрібні три зубчики часнику, пучок свіжої петрушки, дві столові ложки бальзамічного оцту, по чайній ложці кориці, кумина і чилі, а також морська сіль, оливкова олія і чорний перець.
Селера, моркву і цибулю вона дрібно нарубала. Болгарський перець розрізається навпіл, видаляються насіння, і нарізається смужками. Каструлю ставите на середній вогонь. Туди йде ложка оливкової олії і овочі. До них відразу ж додаються спеції-Чилі, кумін, кориця, сіль і перець. Все обсмажується протягом 5-6 хвилин, перемішуючи вміст лопаткою. Далі туди йде квасоля і яловичий фарш. Все акуратно перемішується і додається помідори у власному соку. Туди ж йде бальзамічний оцет. Зменшується вогонь і блюдо залишається нудитися на годину.
"Я завжди їм годувала, ставав добрий і брав моїх дітей в приватну школу", "Просто покажіть мені, що таке смажений сир", "Рецепти з Sims - дуже цікаво, буде здорово, якщо ви з часом зробите все рецепти", - пишуть користувачі в коментарях.
Нагадаємо, як приготувати ідеальний "наваристий" червоний борщ без втрати смаку і кольору: ніяких магазинних заправок
Як повідомляв "Знай.ua", курячі рулетики і печиво з оленями на свята: як підготуватися до Нового року маючи мало часу
Знай.ua писав, журавлинна горілка "від тата" для легкої голови після свята: рецепт Ігоря Черського до Нового Року та Різдва