Клієнт KFC відчув огиду після того, як виявив у своїй їжі загадковий предмет. Він сказав, що знайшов "пластикову мітку" тільки після того, як відкусив куряче філе, витягнувши його з рота.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік з Скарборо був розчарований і обурений курячим філе, яке він взяв у придорожньому ресторані KFC, на якому, як він стверджує, все ще була пластикова бірка.

Г-н Кемпсон, який витратив трохи менше 16 фунтів стерлінгів на їжу для себе і свого партнера, стверджує, що знайшов пластикову бірку в шматку курячого філе після того, як він вже поїв.

Він сказав: "Я помітив текстуру. Я відразу ж витягнув її з рота", продовжуючи: "Мені було огидно. Це нещодавно відкритий ресторан. Там була величезна черга, тому я пішов додому, замість того, щоб повернутися".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

KFC
KFC

З тих пір KFC принесла вибачення і заявила, що паперова етикетка випадково опинилася у фритюрниці.

Джек описав загадковий предмет як шматок червоного пластику з надрукованим на ньому номером, який нагадував бирку. Він також нагадав, що бірка не була легко помітна в філе, мабуть, "пройшла через фритюрницю" і була похована "під приправою".

Пан Кемпсон додав, що він радий, що це не його вагітна партнерка поклала шматок "пластика" в свій рот, а також додав: "Якби я задихнувся, вона не змогла б виконати прийом Геймліха, тому що її живіт буде заважати".

Джек відправив електронний лист до головного офісу KFC зі скаргою, приклавши чек від своєї покупки і зроблені ним фотографії знайденого пластику.

Джек Кемпсон
Джек Кемпсон

Його Електронна пошта мережі швидкого харчування читала: "Замовив банкет без кісток, а також інші речі для мого партнера в нещодавно відкритому драйві через KFC в Істфілді, Скарбро. Платив карткою. Сів у машину, з'їв весь банкет без кісток за один раз, залишилося міні-філе. Відкусив філе, щоб знайти шматок пластикової бирки в курці під приправою. Мало не подавився шматком пластику".

Джек, який все ще чекає відповіді на свій електронний лист, розповів, що невдалий досвід завадив йому повернутися в KFC.