Австралійський екстрасенс-мисливець за привидами сказав, що в більшості місць мешкають привиди, але справжня проблема виникає, коли місце налякано кимось, хто був злим за життя.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Австралійський екстрасенс-мисливець за привидами виявив, що домовласники зазвичай можуть визначити ознаки того, що в їхніх будинках мешкають привиди.

Хочемо ми це визнати чи ні, але у всіх нас не раз виникала підозра, що в нашому будинку мешкають привиди.

Незалежно від того, чи це речі, які б'ються вночі, або повзучий екзистенціальний страх, що ми заслуговуємо на полювання на примарних бандитів, прагнення людства вірити в неймовірне добре задокументоване.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Привид
Привид

І, за словами відомого відьмака Катаріни Лігато, побоювання деяких людей можуть бути більш виправданими, ніж ви могли подумати.

Відома як австралійська заклинателька привидів, Катаріна зробила довгу і успішну кар'єру, відсуваючи фіранки в духовному світі.

За словами експерта, є кілька ознак того, що у вашому будинку мешкають привиди.

Говорячи з Mail, Катаріна пояснила, що є одна явна ознака присутності примари.

Випадок з примарою
Випадок з примарою

Вона сказала: "Більшість людей скаржаться на постійний холод і постійну втому. Це тому, що примари використовують живих істот як свого роду батарею, щоб утримувати їх на Землі".

Вона також пояснила, що присутність злого духу може мати жахливі наслідки для тих, кого він переслідує.

Вона продовжувала: "Я зустріла жінку, яка сказала, що вони з чоловіком були спорідненими душами, але потім вони переїхали, і все змінилося. Він став гравцем і почав зраджувати їй з повіями. Коли вона вигнала його, вона провела дослідження цього місця і з'ясувала, що хлопець, який жив там раніше, керував секс-рабинями і був жахливою людиною".

Привид
Привид

На щастя, Катаріна пояснила, що більшість привидів нешкідливі, але справжня біда виникає, коли вмирає той, хто був злим за життя.