11-річний Каллум Петтіт побив світовий рекорд серед юніорів за найбільшим уловом звичайного коропа після того, як зловив колосального 6-8-фунтового звіра.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

11-річний хлопчик, не вірячи своїм очам, відскочив убік після того, як зловив рибу, майже таку ж важку, як він сам.

Каллум Петтіт був приголомшений, виявивши, що 6-8-фунтовий звір з'їв його наживку під час риболовлі.

Тільки коли троє чоловіків витягли "велику дівчинку" з каламутної води на поверхню річки, група оцінила, наскільки неймовірним був цей улов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Каллум Петтіт
Каллум Петтіт

Гігантський звичайний Короп, який не зміг встояти перед смаком якоїсь особливої приманки зі смаком баноффі, був настільки великим, що Каллум з Ешфорда, Кент, тепер є світовим рекордсменом серед юних рибалок.

40-річний тато Стюарт Петтіт сказав: "Він грав з рибою близько 20 хвилин, повільно підтягуючи її і підмотуючи до себе. Ми поняття не мали про його розмір. Це риба, яка випадає раз у житті, і Каллум зловив її у віці 11 років".

Все це було знято на камеру, і Стюарт поділився знімком в Facebook, на якому видно, як Каллум в подиві тікає з води, стрибаючи вгору і вниз, тримаючи руки на голові.

Каллум, який важить 7 ст. 2 фунта, сказав: "Я не міг повірити, наскільки він був великим, і мої руки дійсно боліли".

Каллум Петтіт
Каллум Петтіт

Він вискочив зі свого намету о 6 ранку, коли його вудка сигналізувала про клювання.

На кадрах, знятих Стюартом з GoPro, видно зусилля команди, спрямовані на те, щоб ближче поглянути на те, що вони вирішили назвати «велика дівчинка».

Попереднім найбільшим уловом Каллума був дзеркальний короп вагою 29 фунтів. На відео можна почути, як він каже: "Це здорово, тато".