За словами колишнього офіцера ВПС США, в 1967 році інопланетяни стояли за виведенням з ладу близько 10 одиниць ядерної зброї на секретній підземній базі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

За словами колишнього офіцера, ядерна зброя на надсекретній базі ВПС США була «виведена з ладу» інопланетянами.

Роберт Салас стверджував, що в 1967 році було виведено з ладу близько 10 одиниць ядерної зброї.

Він був командиром секретного підземного пускового комплексу на базі ВПС Мальмстрем в Монтані.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Роберт Салас
Роберт Салас

Виступаючи після закритих слухань, проведених на цьому тижні оперативною групою з невідомих повітряних явищ (UAP) , він сказав Sun: "Ядерні ракети були зупинені НЛО протягом восьми днів, і це добре задокументовано, і є свідчення свідків. Основні свідки, в тому числі і я, все ще живі і можуть дати свідчення про цю подію. Без сумніву, я б дав свідчення на слідстві під присягою і приніс би документи у вигляді аудіозаписів, листів і т.д. Після інцидентів нам сказали не говорити про них, тобто було приховування. Нас ніколи не допитували про причинно-наслідковий зв'язок або спроби знайти причинно-наслідковий зв'язок з боку слідчих груп, і це трималося в секреті. Все це оточене надмірною секретністю".

НЛО
НЛО

У перший день слухань про інопланетян в Пентагоні на цьому тижні з'ясувалося, що на недавній конференції було зареєстровано 400 випадків спостереження НЛО, яка є першою конференцією з НЛО, яку Департамент провів за 50 років.

Високопоставлені представники Міністерства оборони були готові обговорити оновлений список спостережень, а також заявили про свою прихильність спробам зрозуміти «непізнані повітряні явища».