Стен Лі продовжить зніматися в кіно, незважаючи на сумну кончину в 2018 році, і в наступні 20 років буде зніматися в комп'ютерній графіці в майбутніх фільмах.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Стен Лі був культовим письменником коміксів, який прославився своєю франшизою Marvel Comics про супергероїв, яка домінувала на сцені.

Деякі з його найбільших проектів включають Людину-павука, Залізну людину, Халка, Фантастичну четвірку і Чорну пантеру, які він створив разом з Джеком Кірбі і Стівом Дікто.

Стен Лі
Стен Лі

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Незважаючи на те, що він пішов з Marvel в 90-х роках, він часто з'являвся у фільмах Marvel — епізодично з'являвся в 42 фільмах і навіть з'являвся в «Щоденниках принцеси 2: Королівські заручини», незважаючи на відсутність очевидного зв'язку.

На жаль, Стен помер у 2018 році у віці 95 років. Але, незважаючи на його смерть, шанувальники Marvel будуть так раді почути, що він продовжить жити в майбутніх фільмах.

Людина-павук
Людина-павук

Технологія CGI дозволила відродити образ Стена, щоб він як і раніше міг зніматися у фільмах.

Genius Brands International і POW! Entertainment підписали 20-річний контракт з супергеройським гігантом Marvel. Вони ліцензували ім'я та образ Стена Лі для використання в майбутніх фільмах, на телебаченні, в тематичних парках Діснея і в мерчендайзингу.

Енді Хейворд, генеральний директор і голова Genius Brands, сказав: "Це дійсно гарантує, що Стен, завдяки цифровим технологіям, архівним кадрам та іншим формам, буде жити в найважливішому місці, у фільмах Marvel і в тематичних парках Діснея".

Халк
Халк

Всього за два дні до його смерті Рой Томас, головний редактор Marvel, відвідав стена в лікарні і планував обговорити підготовлювану книгу «Історія Стена Лі».

Він розповів про те, як Стен все ще був сповнений рішучості працювати незважаючи на те, що йому було так погано в лікарні. Рой сказав: "Я думаю, що він був готовий піти. Але він все ще говорив про те, щоб робити більше камео".

Стен Лі
Стен Лі

Тепер стен зможе посмертно реалізувати свої цілі і з'явитися у фільмах Marvel, а режисери можуть кивнути і віддати належне творчій легенді.

Нагадаємо, що Marvel показав перший образ жінки-Халка.