Вийшов перший повноцінний трейлер фільму "Тор: любов і грім", і він якимось чином знайшов новий кут у подорожі головного героя Кріса Хемсворта. На цей раз ми також детально розглянемо Крістіана Бейла в ролі Горра-м'ясника-бога, галактичного вбивцю, "прагне до зникнення богів".

Дану новину розмістили на порталі «theverge»

Є також більше кадрів Валькірії (Тесса Томпсон), що обіграють деякі взаємодії, які вона матиме з Джейн Фостер (Наталі Портман), яка, як ми бачили в тизер-трейлері, володіє М'єлніром, і навіть швидкий спалах деяких охоронців (друзів Галактики).

Отже, хто носить титул могутнього Тора і чим Джейн займалася останні вісім років, сім місяців і шість днів? Ми ще не знаємо, але ми знаємо, що крім повернення яскравої колірної схеми, яку режисер Тайка Вайтіті переніс з фільму "Тор: Рагнарек", схоже, в магазині є чорно-білий сегмент в стилі Снайдера - коли Горр стикається з героями MCU.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тор
Тор

Не дивно, однак, що жоден з цих елементів не є настільки ж важливим, як рух пальця від самого Зевса (Рассел Кроу). Очікуйте побачити все вищеперелічене і, звичайно ж, Тайку Вайтіті в ролі Корга, коли "Тор: любов і грім" з'явиться в кінотеатрах 8 липня 2022 року.