Троє рибалок затягли на свій човен масивного блакитного марліна - 97 стоунів (615 кілограм) і 12 футів (3.65 метра) в довжину - це другий за величиною з коли-небудь виловлених в Атлантиці.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Море величезне і є домом для всіх видів монстрів, як з'ясувала одна щаслива група Південноафриканських рибалок, коли вони цілу вічність ловили на гачок гігантського блакитного марліна.

Під час 6-денної риболовлі на островах Зеленого Мису троє друзів виловили справжнього звіра - великого блакитного марліна, який є другим за величиною з коли-небудь Спійманих в Атлантиці.

При вазі в 1370 фунтів (97 стоунів) і зростанні в два рази більше, ніж у людини (12 футів), воістину величезна риба більше схожа на щось з науково-фантастичного фільму, ніж на справжню тварину.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Улов
Улов

На чолі з 50-річним Беном Форстером і капітаном Райаном "Ру" Вільямсоном люди "дражнили" великого блакитного марліна з глибини.

Після того, як риба була захоплена, чоловіки боролися з рибою протягом 30 хвилин на 130-фунтовому випробуванні, перш ніж вони, нарешті, змогли підняти її на човен.

Як тільки люди благополучно поклали марліна на палубу, вони змогли повернутися до пристані, підтримувані колосальною вагою свого вантажу.

Улов
Улов

Потім вони зважили свій трофей і виявили, що, хоча він і величезний, технічно він не був найбільшим з коли-небудь спійманих у воді.

При вазі 1370 фунтів і обхваті 66 дюймів Марлін був на 32 фунта легше, ніж володар світового рекорду IGFA All Tackle, який був екземпляром риби вагою 1402 фунта, спійманим в Бразилії в 1992 році.

Далеко не розчаровані чоловіки приступили до наступної частини свого завдання - оброблення монстра. Дивно, але після того, як плоть була зібрана з істоти, вона була роздана місцевим жителям, повідомляє brobible.

Улов
Улов

Вважається, що м'яса вистачить, щоб нагодувати кілька сімей на кілька днів, якщо не тижнів.