Насолоджуючись розслаблюючим відпочинком на пляжі, Кім Кардашьян влаштувала фотосесію, на якій вона була одягнена в стрінгі-бікіні, величезні сонцезахисні окуляри і майже нічого, що змусило її послідовників хотіти більшого.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян змусила серце битися частіше в недавньому пості, який мало що залишив уяві, коли вона позувала в крихітному бікіні.

Останнє оновлення Instagram 41-річної дівчини показало, що зірка лежить на піщаному пляжі, і фанати божеволіють від її знаменитих вигинів.

Розслабляючись на піску перед пишними зеленими пальмами, Кімберлі поклала руку на голову, ефектно позуючи перед камерою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сіре бікіні з зав'язками приховувало її скромність і демонструвало її знамениту фігуру, її засмагле сяйво підкреслювалося приглушеним кольором.

Її довге темне волосся було розпущене і зухвало перекинуті через одне плече, коли вона сперлася рукою на свою яскраво-синю дошку для серфінгу.

Зірка носила величезні чорні сонцезахисні окуляри, що закривали її обличчя, і мінімум макіяжу, щоб показати свою природну красу.

Пляжна красуня додала до посту другу фотографію, на цей раз вона повернулася до камери і позувала, заклавши руку за спину.

Сонячне світло відбилося від її тонованих хромованих сонцезахисних окулярів, коли вона трохи відпочила і розслабилася під ясним блакитним небом.

Кім просто додав смайлик у вигляді значка розташування в підписі, і фанати сходили з розуму в коментарях.