Повідомляється, що Катерина Тихонова прилетіла в європейську країну для проведення неоднозначного лікування, при якому у пацієнта беруть власну кров, а потім вводять її назад в шкіру для усунення зморшок.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дочка володимира путіна вирушила до Німеччини, щоб пройти серію косметичних процедур з підтяжки обличчя.

За повідомленнями Bild, 35-річна Катерина Тихонова регулярно літає в європейську країну для участі в викликають суперечки косметичних процедурах, при яких береться власна кров пацієнта, а потім вводиться назад в шкіру для усунення зморшок.

Процес недешевий, зазвичай коштує близько 4000 євро, і це не єдине пустощі, яке робила колишня акробатична танцівниця.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Катерина Тихонова
Катерина Тихонова

Вчений Катерина, яка вивчала історію Японії в університеті, мабуть, також вклала кошти в ботокс і ввела собі в обличчя гіалурон, щоб позбутися від зморшок навколо рота і складок сміху.

Кажуть, що її батько також є фанатом, і один російський коментар до статті свідчив: "Як і її тато..."

Операція
Операція

Антивоєнний телеграм-канал "Ранок Лютого" ("Лютневий ранок") висміював: "У той час як її тато так дбайливо ставиться до свого біологічного матеріалу, що навіть скрізь носить з собою особистий сухий туалет, його легковажна дочка Катерина Тихонова... розтратила цінний генетичний біоматеріал... Тихонова нібито пройшла процедуру "вампір-ліфтинг". У пацієнтів беруть кров, обробляють і знову вводять для боротьби зі зморшками. Дочці путіна доводилося платити близько 4000 євро за кожне відвідування. Але не так важлива ціна, як те, що зараз з'ясовується, що у НАТО є біоматеріал і ДНК путіна... страшно подумати, що вони можуть з цим зробити".

Катерина Тихонова
Катерина Тихонова

Повідомляється, що зараз вона перебуває у відносинах з колишнім директором Баварського державного балету Ігорем Зеленським.