Про це він сказав в інтерв'ю Іллі Пономарьову та Тетяні Мартинової в ефірі каналу «Утро Февраля».

За його словами, з росії лише за останні 3 місяці виїхало близько 4 мільйонів громадян, щоб мати можливість просто нормально жити.

«Це наші соратники та однодумці, які підтримували прогресивні, демократичні цінності. Це люди, які раніше почали боротися з путінським режимом, але навіть ті, хто почав з ним боротися, коли почалася війна і вийшов на вулиці, щоб протестувати проти війни і називати війну війною і говорити про втрати та жах, звірства російських військових. Це ті люди, яких ми зобов'язані захищати – частина світла та совісті нації. Війна розділила мир, народ, націю на 2 частини: супротивників та прихильників путіна та війни», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще