Молодий хлопчик підняв руки і сказав, що він "нічого не зробив", коли охоронець звинуватив його в крадіжці. Відео, опубліковане в Інтернеті, показує, як охоронець потім вдарив хлопчика по обличчю.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

З'явилося шокуюче відео, на якому видно, як охоронець Sainsbury б'є хлопчика під час запеклої сварки в лондонському магазині.

Супермаркет почав термінове розслідування після того, як свідок повідомив про інцидент і заявив, що охоронці помилково звинуватили двох школярів у крадіжці у філії «Слон і замок».

На відео, знятому Хуанітою Філліпс, яка збиралася заплатити за свої товари на касі самообслуговування, видно, як чоловік у світловідбиваючій куртці сперечається з хлопчиком біля входу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Охоронець б'є школяра
Охоронець б'є школяра

Втручається персонал Sainsbury's і заспокоює свого колегу, поки хлопчик кричить: "Що це? Для чого це?"

Потім охоронець переходить до іншого хлопчика, який каже йому: "Я нічого не робив!"

Але чоловік швидко завдає йому удар в обличчя, відкидаючи його назад.

Хуаніта кричить на охоронця і протистоїть йому, кажучи: "Боже мій, що ти робиш? Ти б'єш чийогось дитини!"

Охоронець б'є школяра
Охоронець б'є школяра

А охоронець відповів: "Я його б'ю? Це все на камеру, значить, він перший вдарив мене. Він краде. Ти з ними? Чому ти допомагаєш їм красти?"

Хуаніта поділилася відео в Instagram в середу і написала: "Будь ласка, поділіться цим відео, я хочу, щоб воно стало вірусним, я хочу, щоб цього охоронця звільнили. Мене штовхнули, а також звинуватили в крадіжці, тому що я допомогла двом молодим чорним хлопчикам, і я була єдиною кольоровою людиною, яка втрутилася і допомогла їм. Їх помилково звинуватили в крадіжці, коли все, що вони робили, це діставали свої велосипеди, і тому їх зупинили і переслідували, так що один хлопчик зіштовхнув з собою охоронця, а потім на нього напали кілька разів".

Охоронець б'є школяра
Охоронець б'є школяра

Глядачі похвалили Хуаніту за те, що вона заступилася за хлопчиків, і розкритикували поведінку охоронця.