Співачка Jerry Heil повернулась до творчої роботи та представила підписникам кілька нових символічних образів.

Нові світлини вона розмістила у сторіс Іnstagram.

Нещодавно Яна Шамаєва поскаржилась на своє тіло та показала, як вона працює у спортзали. Попри це, фото вийшли досить гарними й наві віть не видно причин для таких скарг.

29 травня має відбутися концерт співачки, перед яким вона зробила пару фото для афіш, а також показала себе у новому символічному образі.

Фотосесію робила відомий фотограф Вікторія Темнова. На першому фото співачка у піджаку, під яким нічого немає та чорних штанах вільного крою. З-під піджака відомого українського бренда Starchak символічно опустили тоненькі стрічки синього та жовтого кольорів. Сама ж зірка стоїть на вкритій квітками галявині.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сторіс. Фото: скрин instagram

"Знімали ще один символічний образ. Вікторія темнова хотіла ще працювати в Києві. Вийшло дуже красиво," - написала Jerry Heil на фото.

Відзначимо, що під час фотосесії, фотогф показувала їй різні пози, повторити їх співачка не зовсім змогла. У сторіс лишилися кумедні кадри.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Jerry Heil показала, що розбиває їй серце не гірше, ніж війна в Україні: "Я так любила..."

До слова, Jerry Heil показала Alyona Alyona в леопардовому костюмі в самий незручний момент: "Відгадайте покемона".

Раніше ми писали, що Jerry Heil поскаржилася на своє тіло, але знайшла хлопця, який вирішить всі її проблеми: "Для мене це спорт"