Пара несвідомо транслювала пристрасний інтим через Zoom у віртуальну синагогу, повну людей, протягом приблизно 45 хвилин, поки люди в жаху спостерігали за цим.

Хтива пара середніх років приєдналася до віртуальної бар-міцви (досягнення єврейським хлопчиком або дівчинкою релігійного повноліття), організованої храмом міст-побратимів Бет-Ель в Міннеаполісі, США, 14 травня, коли вони вирішили побешкетувати, не розуміючи, що їх камера все ще увімкнена.

Повідомлялося, що пара продовжувала базікати і байдикувати, поки не побачила приватний чат, що благав їх зупинитися.

Один наляканий глядач повідомив New York Post , що пара "бавилась" близько 45 хвилин, а жінка ходила оголеною, входячи і виходячи з кадру Zoom. Вони додали: "Він був у ліжку, витягнув її, вона пішла на роботу..."

Пара показала своє інтимне життя синагозі
Пара показала своє інтимне життя синагозі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Хтось у Zoom побачив, подзвонив їй і сказав: "Що ти робиш? Ти в онлайні". Вона розлютилася.

"Це був Zoom для бар-міцви. Більшість людей вимкнули камеру, за винятком старих бабусь... які не знають, як вимкнути камеру, і цих двох людей. Таким чином, екрани були досить великими, і всі могли бачити, хто знаходиться в кадрі".

Пара не була впізнана синагогою, яка применшує значення інциденту. Керуючий директор Temple Beth El Matt Walzer сказав: "Я знаю про інцидент і не буду коментувати подробиці".

Нагадаємо, що талія 35 сантиметрів, 27 ін'єкцій в губи і відрізаний статевий орган: як люди змінюють своє тіло заради популярності.

Раніше ми повідомляли, що 19-річний хлопець освідчився своїй 76-річній коханій.