30 травня Ілон Маск опублікував скріншот статті Hard Drive "Лист-вбивця зодіаку, вирішене шляхом відкриття його за допомогою VLC Media Player", на якому назву сайту було обрізано. Це було зроблено за його вірою в те, що онлайн-зображення існують для крадіжки — у 2019 році Маск твітував, що "нікому не можна приписувати що-небудь", хоча в даний час він дуже злий на те, що президент Джо Байден ще не визнав Tesla публічно.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

Незважаючи на те, що він думав, що визнання художників за їх роботу «знищує середовище», Маск врешті-решт видалив зображення, яке він вкрав з жорсткого диска. Але знадобилася битва дотепності і витривалості, щоб довести його до цього. Маск сказав кілька афоризмів про мистецтво та комедію, поки "жорсткий диск" не зіпсував його підходи до обох, змусивши його, мабуть, включити свою Теслу на автопілоті і виплакатися.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Самовіддане мистецтво анонімних творців мемів викликає захоплення", - написав Маск в твіттер-акаунті Hard Drive після того, як той двічі запросив кредит.

"Добре, добре, дайте мені знати, що ви думаєте про це", — сказав Hard Drive у відповідь і розмістив посилання на статтю під назвою "Ілон Маск зізнається, що хоче відправитися на Марс, тому що його там ще ніхто не ненавидить".

"Причина, по якій ти не такий смішний, в тому, що ти прокинувся", — сказав він. "Гумор спирається на інтуїтивну і часто незручну правду, яку глядачі дізнаються — це брехня, тому ніхто не сміється".

Дійсно, вельми інтригуюче спостереження. Це змушує задуматися, навіщо Маск взагалі репостив Hard Drive. Те, що сайт "не такий вже смішний" і "розбудив", явно доводить образу його проникливого смаку і чутливості. Також можливо, що засудження Маском Hard Drive виникає зі свого роду близькості з вбивцею зодіаку, джерелом цієї перепалки в Твіттері.

"Мені дуже смішно, що приклад "пробудженого гумору" Ілона - це стаття, що висміює ZODIAC KILLER всіх людей", - сказав головний редактор Hard Drive Джеремі Капловіц. "Пробуджена комедія все псує, чувак. Раніше в 60-х можна було вбити купу людей і написати про це лист в поліцію, але не зараз".

Маск назвав автора жорсткого диска боягузом за те, що той заблокував його, оголосив вкрадений мем, який він твітнув для захисту, результатом «дня повільних мемів» і завершив вечір ще одним вкраденим мемом. Це було про те, щоб покласти телефон і вийти на вулицю. Сподіваємося Маск залишиться в мережі.