Магазин, який торгує чаклунським приладдям, представив новий асортимент "трупної води" після того, як в місцевому озері були виявлені тіла кількох людей, убитих мафіозними гангстерами.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Чаклунський магазин викликав суперечки після того, як заявив, що продає «трупну воду» з озера, де були виявлені тіла передбачуваних жертв мафії.

Шокуюче відкриття скелета всередині металевої бочки на озері Мід недалеко від Лас-Вегаса минулого місяця викликало підводне полювання за новими тілами, і на тлі рекордно низького рівня води було виявлено ще більше.

Чаклунський магазин
Чаклунський магазин

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Детектив з розслідування вбивств лейтенант Рей Спенсер з столичного управління поліції Лас-Вегаса сказав, що принаймні одна з жертв була вбита в період з середини 1970-х до початку 1980-х років, оскільки одяг і взуття, які вони носили, датуються тим періодом.

З тих пір експерти обговорювали, чи можуть жорстокі мафіозі стояти за жахливими відкриттями, і ця справа привернула значну увагу в США.

Тепер найближчий магазин, що спеціалізується на чаклунських приладдях, скористався рекламою після того, як почав продавати «трупну воду», яку вони оцінили в 7,77 доларів за 59 мл.

Трупна вода
Трупна вода

Магазин роздрібної торгівлі blaspheme Boutique з Лас-Вегаса розмістив на своєму веб-сайті огидну бутильовану воду, де опис продукту дає коротку історію озера і його недавню Популярність.

Повідомлення говорить: "Озеро Мід утворилося в результаті будівництва греблі Гувера в період з 1935 по 1938 рік. Десятиліттями ходили чутки, що ті, хто перетинав Лас-Вегаську мафію, опинялися на дні цього озера. У 2022 році був знайдений труп в бочці, коли рівень води в озері досяг рекордно низького рівня".

Мід, недалеко від Лас-Вегаса
Мід, недалеко від Лас-Вегаса

Однак похмурий список завершується попередженням про воду, в якому говориться: "Тільки для розважальних цілей. Не справжня трупна вода. Не пити".