Півфінал британського шоу талантів перетворився на хаос, залишивши дітей плачучими і спустошеними після того, як їм відмовили в дверях через перевищення підписки.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що півфінальне шоу «Британія шукає таланти» змусило дітей плакати через проблеми з квитками.

За повідомленням The Sun, сім'ям відмовили в дверях через те, що на шоу було занадто багато глядачів.

Вони стверджували, що керівники виробництва, які працюють у фірмі з продажу квитків ApplauseStore, навмисно виділяють занадто багато квитків на випадок масового відмови, щоб глядачі не бачили вдома порожніх місць на екрані.

Популярні новини зараз
Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Судді Британія шукає таланти
Судді Британія шукає таланти

Однак через те, що півфінал припав на шкільні канікули, прийшло більше сімей і маленьких дітей, ніж очікувалося, в результаті чого персоналу довелося відмовити деяким у вході.

Джерело сказав: "Було надіслано безліч рекламних оголошень та електронних листів, які закликають людей підписатися на живі виступи BGT для півфіналів. У багатьох батьків явно була така ж ідея, вони записалися і вирушили в Лондон на день. Але багато людей залишилися розчарованими, і це був повний хаос".

Вони додали, що деякі глядачі стояли в черзі з 6 ранку, сподіваючись отримати місце, щоб подивитися свій улюблений виступ, але залишилися незадоволені.

Британія шукає таланти
Британія шукає таланти

Відповідно до умов безкоштовних квитків йдеться, що «на жаль», організатори не можуть гарантувати, що всі, хто прийде, потраплять, але їм доводиться «видавати більше» через можливі неявки.

Один розчарований глядач сказав: "Це має бути сімейне шоу. Безліч схвильованих батьків планували вихідні для своїх дітей і залишилися дуже розчаровані. Це був хаос, і багато дітей плакали".