Очікується, що принц Гаррі і Меган Маркл зустрінуться з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон, що, як вважають, буде тільки вдруге разом з тими порами, як вони залишили свої королівські робочі ролі.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

За словами експерта, Меган Маркл і принц Гаррі збираються зустрітися з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон в якості «першого кроку» до «зцілення» їх відносин.

Вважається, що пари знову зустрінуться вперше після Мегзіта, коли вони збираються разом на святкуванні платинового ювілею королеви.

Королівська сім'я
Королівська сім'я

Популярні новини зараз
Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Герцог і герцогиня Сассекські тільки один раз разом повернулися до Великобританії після того, як залишили свої робочі посади, коли пара відвідала королеву перед Іграми нескорених у квітні.

Очікується, що Гаррі і Меган будуть помічені на деяких заходах, які пройдуть у вихідні дні.

Пара також візьме з собою своїх дітей, у тому числі Лілібет, з якою королівська сім'я зустрінеться особисто вперше з моменту її народження.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Вважається, що Лілібет, що супроводжує пару, стане радісною подією для королеви та інших членів королівської сім'ї, але не всі вірять, що це вирішить проблеми між Сассексами і Кембриджами.

Королівський експерт Кінсі Шофілд, засновник To Di for Daily і подкасту To Di for Daily, вважає, що Лілібет буде "чудовим буфером", але не всі будуть цілуватися і фарбуватися.

Тим не менш, вона вважає, що присутність Гаррі і Меган — великий крок у поліпшенні їх відносин з Вільямом і Кейт.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook

Вона сказала: "Це перший крок до справжнього зцілення. Це тільки другий раз (наскільки нам відомо) Меган повернулася до Великобританії і, ймовірно, вперше з часів Мегксіта зустрінеться віч-на-віч з принцом Вільямом і Кетрін. Лілі буде прекрасним буфером. Діти - це завжди свято. Всі будуть цілуватися і миритися? Великий немає. Але королівська сім'я може бути в змозі сісти, розслабитися і не турбуватися про Сассекси через ставок, що посилають в їх сторону піар-гранати, якщо все піде добре. Я думаю, що це почуття миру мало б велике значення для королеви".