Відомий художник Алекс Росс застосує свої таланти письменника і художника до майбутнього оригінального графічного роману за участю Фантастичної четвірки, вихід якого запланований на вересень.

Відповідний пост розмістили на порталі «gamesradar»

Видана спільно Marvel Comics і Abrams ComicArts, 64-сторінкова книга "Фантастична четвірка: повне коло" буде надрукована у великому престижному форматі, аналогічному оригінальній лінійці графічних романів Marvel 80-х років.

"Це історія про фантастичну четвірку, яку я хотів розповісти багато років, і візуально це один з найбільших художніх експериментів, які я коли — небудь робив", - заявляє Росс в анонсі історії. "Я радий поділитися цією роботою з усіма, оскільки вона об'єднує дві великі видавничі сили Marvel і Abrams ComicArts в новому сміливому співробітництві".

Фантастична четвірка
Фантастична четвірка

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фантастична четвірка: Повне коло" оживляє історію, розказану Джеком Кірбі і Стеном Лі в 60-х, і представляє її новому поколінню. Він відправляє першу сім'ю Марвел в негативну зону, царство темної енергії і більш темних істот після того, як таємничі паразити вторглися в будівлю Бакстера. Описані як "істоти-падальники, що складаються з негативної енергії", ці паразити мають намір використовувати людину-носія для доставки чого-небудь, але причина цього менш ясна. Ще більш туманно те, хто послав цих паразитів з самого початку.

Фантастична четвірка
Фантастична четвірка

Росс раніше використовував той же стиль, що і художник інтер'єру у фільмі 2008 року «Товариство справедливості Америки: Kingdom Come Special: Superman #1», який він намалював олівцем і чорнилом. Однак мистецтво "Фантастичної четвірки: повне коло" йде ще далі з власними квітами Росса.

"Фантастична четвірка: повне коло" надійде в продаж 6 вересня.