14-річний хлопчик перебуває в лікарні після того, як з боєм вирвався з пащі крокодила. В кінцевому підсумку хлопчик завдав йому ефективних ударів по оку і лобі, щоб звільнитися.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Хоробрий підліток незбагненним чином вижив, коли його схопив крокодил, вдаривши його по голові.

14-річний Ом Пракаш Саху купався з приятелями в річці Кані в східній Індії, коли з нізвідки з'явився двометровий крокодил, щоб потягнути його в жахливій атаці.

За даними влади району Кендрапара штату Одіша, Ом Пракаш залишається в лікарні, але його стан стабільний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Річка Кані
Річка Кані

Повідомляється, що хлопець провів 10 хвилин, намагаючись вирватися з пащі смертоносного хижака, від якого він, нарешті, уникнув. Він дав йому по морді, вдаривши по лобі і оку.

Звільнившись від лютої хватки крокодила, Ом Пракаш був терміново доставлений в районну лікарню в Кендрапара, а потім переведений в медичний коледж і лікарню SCB в Каттаку.

Напад крокодила недалеко від села Араджі став шокуюче третім за місяць в Національному парку Бхітарканіка в районі Кендрапара і його околицях.

Не всім так пощастило вибратися з річки живими.

54-річна Джанакі Джена мила посуд в річці недалеко від села Джарапада 26 травня, коли її вбила кровожерлива рептилія.

Крокодил
Крокодил

40-річний Шив Прасад Бехера з села Налапай став ще одним жертвою нападу крокодилів За останній місяць після його смертельного купання в річці брахмані.

За повідомленнями індійських ЗМІ, тривожний сплеск конфлікту між крокодилами і людьми навколо національного парку Бхітарканіка пов'язаний з тим, що естуарні Крокодили забрідають у водойми і струмки в районах цивілізації.