Зухвалі силіконові секс-ляльки мають тисячі обожнюють підписників в Instagram, які захоплюються їх фотографіями - вони варіюються від пікантних і відвертих до простих домашніх завдань.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Реалістичні секс-роботи - нові впливові особи, які штурмують Instagram, оскільки власники втілюють їх у життя.

Те, що почалося як жарт оглядача секс-іграшок, перетворилося на феномен соціальних мереж для любителів реалістичних силіконових моделей.

Сучасна лялька
Сучасна лялька

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Жінка, яка перенесла операцію на 60 000 фунтів стерлінгів, щоб виглядати як надута секс-лялька, надихнула американського «Ті» на створення аккаунта в Instagram для однієї з його ляльок, що зображують з себе справжню жінку.

За останні шість років, створена T, Селестіна набрала більше 3000 підписників і навіть стала ютубером з 1000 підписників.

Сучасна лялька
Сучасна лялька

У біографії ляльки в Instagram говориться: "Селестіна - модель, кореспондент новин TFM News, завзятий ентузіаст косплея і захисник секс-ляльок і роботів, а також тих, хто їх любить".

Селестіна тепер є однією з незліченних облікових записів секс-ляльок в Instagram, величезною кількістю фанатів, повідомляє ManyofMany.

Сучасна лялька
Сучасна лялька

Ще одна популярна лялька - Аліта, чиї 914 постів - швидше веселі розповіді про працьовиту жінку, ніж сексуальні.

Знімки Аліти варіюються від того, як вона виконує різні домашні завдання, такі як установка освітлення та сантехніка, до того, як вона сідає за їжу і грає у відеоігри.

Сучасна лялька
Сучасна лялька

Рудоволоса лялька може похвалитися майже 2000 шанувальниками в Instagram, де минулого тижня її фотографія була підписана, святкуючи її локони.

У ньому говорилося: "Сьогодні я піднімаю келих, щоб відсвяткувати... Я! Ну, це і всі інші руді світу. Ми рідкісні красуні!"