Передбачуваний інцидент під час 500-мильної подорожі між Мултаном і Карачі в Пакистані викликав обурення людей, які закликають «повісити» хворих злочинців.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Провідник нібито заманив маму в вагон першого класу, а потім згвалтував її разом з трьома іншими чоловіками, що викликало заклики до повішення групи.

Кажуть, що під час 500-мильної подорожі між Мултаном і Карачі контролер запропонував молодій мамі двох дітей пересісти з місця економ-класу в купе з кондиціонером.

Опинившись всередині, контролер і троє інших чоловіків нібито по черзі напали на неї, а потім погрожували їй, якщо вона спробує втекти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінці вдалося втекти з поїзда, і вона повідомила про подію в поліцію.

Вокзал
Вокзал

Начальник залізничної поліції Фейсал Шахкар заявив, що шокуючий напад стався на поїзді Бахауддіна Закарія Експрес минулого тижня.

Як повідомляє Пакистанська газета Dawn, підозрювані втекли в "віддалені райони Пенджабу" через кілька годин після нападу в надії уникнути арешту.

Але поліція наздогнала їх і заарештувала двох чоловіків у понеділок, а третього затримали наступного дня, повідомили чиновники.

Влада заявила, що медичний огляд матері підтвердив факт групового зґвалтування.

Жахлива атака викликала обурення, викликавши заклики до повішення чоловіків.

Вокзал
Вокзал

Одна людина сказала державній телекомпанії Geo: "Я хочу, щоб тих, хто стоїть за цим жорстоким актом, повісили".

Редакційна стаття Dawn назвала злочин "жахливим" і зажадала відповідей з приводу відсутності безпеки в поїзді.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про страшну історію зникнення косманавта.