У США сталася ще одна масова стрілянина після того, як чоловік відкрив вогонь біля церкви в штаті Айова, убивши двох жінок, а потім наклавши на себе руки. Мотив стрільби поки не відомий.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Бандит застрелив двох жінок біля церкви, а потім направив зброю на себе і наклав на себе руки в США.

Трагічний інцидент стався біля церкви наріжний камінь в Еймсі, штат Айова, незадовго до 19:00 за місцевим часом у четвер (2 червня).

Стрілянина сталася незадовго до початку Заходу під назвою Summer Salt, організованого the Salt Company, для студентів коледжу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мотив стрільби поки не відомий, але влада заявила, що постійної загрози для населення немає. Досі неясно, скільки ще постраждало в результаті нападу.

Місце злочину
Місце злочину

Капітан офісу шерифа округу Сторі Нік Ленні в бесіді з місцевим виданням KCCI сказав: "Була програма. У нас є інші люди в церкві. На даний момент у нас немає ніякої іншої інформації, якщо хтось ще постраждав в цьому. Ми працюємо в процесі розслідування цього інциденту і розмовляємо з іншими в церкві".

Церква опублікувала Заяву на своїй сторінці в Facebook, назвавши цю подію "трагічною стріляниною" і заявивши, що вони "вбиті горем".

У ньому написано: "Вважається, що дорослий чоловік застрелив цих двох жертв, а потім наклав на себе руки. Через триваюче розслідування ми не можемо повідомити будь-які подробиці в даний час. Однак ми можемо сказати, що ми більш ніж засмучені подіями, що відбулися. Наші серця розриваються за всіх причетних, і ми молимося за всіх постраждалих, особливо за сім'ю загиблих".