Поп-ММА, де звичайні люди виходять в октагон, щоб битися незважаючи на те, що у них немає попереднього бойового або тренувального досвіду, продовжує провокувати дивні сцени.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Двом бійцям ММА навіть не знадобився октагон, щоб зійтися в жорстокій фізичній сутичці.

Насправді, вони просто використовували сцену, спочатку призначену для проведення прес-конференції, а коли її перестали вважати підходящою, придумали іншу ідею. За цим послідувала запекла бійка за лаштунками, коли персонал щосили намагався підтримувати порядок.

Прес-конференція ММА
Прес-конференція ММА

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Концепція поп-ММА стала зростаючим явищем, регулярно створюючи сцени, настільки ж розважальні, як і неприємні. Звичайні працюючі люди, які не мають професійного досвіду в спортивних єдиноборствах, мало уваги приділяють ваговим категоріям і навіть підлозі.

Прес-конференція ММА
Прес-конференція ММА

Відео регулярно публікує на Twitter @Matysek88, і, звичайно, він завантажив останнє шоу хаосу.

На прес-конференції перед боєм все здавалося впорядкованим, поки на сцену не вийшов другий боєць, і його майбутній противник тут же почав замахуватися на нього.

Потім кілька охоронців накинулися і розбили речі, і все, здавалося, на мить завмерли.

Незабаром, однак, послідувала бійня, коли пара пробралася за лаштунки, і на цей раз рівень божевілля піднявся на сходинку вище.

Прес-конференція ММА
Прес-конференція ММА

Під гучні крики оточуючих бойовики завдали один одному ще більше ударів. Один з них явно потрапив в палубу, і, коли його противник продовжив атаку, врешті-решт достатня кількість роззяв змогло зупинити те, що відбувається.

Нагадаємо, що у соціальній мережі повідомили про успіхи збірної України з футболу.