Два наймолодших члени королівської сім'ї зайняли центральне місце на вечірці з нагоди платинового ювілею королеви в палаці, коли принцеса Шарлотта і принц Джордж з'являються перед камерою.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Принцеса Шарлотта і принц Джордж підкорили серця нації на вечірці на честь платинового ювілею королеви своїми сяючими посмішками і прапорами, що майорять.

Зоряна ніч біля Букінгемського палацу була святом не тільки для вух, коли такі виконавці, як Queen І Адам Ламберт, співали гімни.

Незважаючи на свою відсутність на прямому ефірі, королева відкрила його попередньо записаної чашкою чаю з ведмежам Паддінгтоном, яку відразу ж назвали класичним скетчем.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar
Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar

Глядачі захоплювалися безпілотниками, що літають над палацом у різних формах, включаючи коргі та чайники.

Поки Джордж і Шарлотта дивилися шоу, не виходячи з королівської ложі, їх батько принц Вільям і його батько Чарльз виголосили сердечні промови на честь Його Величності.

Вони обидва, здавалося, сміялися над жартами провідного коміка Лі Мака, деякі з яких були націлені на прем'єр-міністра Бориса Джонсона, який сидів у двох рядах позаду молоді з дружиною Керрі.

У розмові з прем'єр-міністром, який перебував у Королівській ложі, Мак не надав значення скандалу і сказав: «нарешті ми можемо вимовити слова «вечірка» і «ворота», і це позитивно».

Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar
Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar

Телеглядачі ще раз побачили, як Джордж підспівує у виконанні Рода Стюарта «Sweet Caroline», продовжуючи розмахувати своїм прапором, що нагадує про майже успіх Англії на турнірі Євро-2020 на стадіоні «Уемблі» в 2021 році.

І коли легендарний сер Елтон Джон був показаний виконуючим "твою пісню" через великі Проектори в Букінгемському палаці, принц Джордж, здавалося, слухав, як його батько співає на самоті, а принцеса Шарлотта більше цікавилася жартом зі своєю мамою.

Королівські фанати аплодували герцогині Кембриджській за її "приголомшливий" спів, оскільки можна було бачити, як вона рухала головою в такт музиці протягом усього концерту.

Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar
Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar

Британці стікалися в Твіттер, щоб відзначити "милий" спів Кейт Міддлтон, яке, за їхніми словами, зробило їх «щасливими», побачивши, як вона насолоджується зоряним складом.

Перед початком концерту зірка BBC Кірсті Янг не могла не відпустити зухвалий жарт про принца Вільяма, коли герцог і герцогиня Кембриджські зайняли свої місця, щоб подивитися концерт.

Принц Вільям був спійманий на камеру, коли возився з рукавом своєї сорочки, що змусило її пожартувати.

Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar
Платиновий ювілей королеви: скрін з DailyStar

"Я думаю, він сортує свої запонки або перевіряє, чи є у нього VIP-пропуск. Вони в будь-якому випадку пропустять вас, я думаю", - прокоментувала вона.

Нагадавши, королева показала, що вона не задоволена одним зі своїх онуків.