Провідні Top Gear Фредді Флінтофф, Кріс Харріс і Педді Макгіннесс розповіли, що ледь не зіткнулися з серйозною небезпекою, оскільки екстремальні погодні умови викликали хаос під час трюку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Зірки Top Gear кажуть, що їм пощастило залишитися в живих.

Фредді Флінтофф, Кріс Харріс і Педді Макгіннесс опинилися в серйозній небезпеці під час зйомок свого останнього серіалу.

Під час прогулянки по Британії вони стали водіями вантажівок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Консультанти з охорони праці та техніки безпеки попередили тріо, що їм слід відмовитися від трюку через екстремальні погодні умови. Але вони все одно пішли вперед, ризикуючи при цьому своїм життям.

Ведущие Top Gear: скриншот с DailyStar
Ведущие Top Gear: скриншот с DailyStar

48-річний Падді сказав: "Це було абсолютно чужим для всіх нас... бути в такому великому і потужному автомобілі. Коли ви натискаєте на педаль газу, ви їдете зі швидкістю більше 100 миль на годину. Ще важче було те, що ми були прямо посеред великої бурі. Вони сказали, що ніхто не повинен виходити на дорогу, і ми носилися на цих вантажівках з високими бортами. Це було захоплююче видовище, але я радий, що пережив це насправді".

Top Gear: скріншот з DailyStar
Top Gear: скріншот з DailyStar

44-річний Фредді також прийняв на себе смертельне випробування, в ході якого він спустився по бобслейній трасі на триколісному велосипеді Sinclair C5.

Колишній гравець у крикет звик робити сміливі трюки для шоу, але навіть він нервував через це.

Команда також вилетіла в Майамі у Флориді, щоб зняти спеціальний епізод про масові перегони. Всі троє ризикують своєю безпекою під час зйомок, але саме Фредді завжди доводиться виконувати найбільші трюки, тому, що він такий безстрашний.

Ведучі Top Gear: скріншот з DailyStar
Ведучі Top Gear: скріншот з DailyStar

Нагадавши, стало відомо, що BMW випускають новий електро позашляховик.