Досвідчений згинач ложок Урі Геллер каже, що інопланетяни могли б запобігти Третій світовій війні з путінською росією, запустивши власну версію кібератаки.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Урі Геллер вважає, що інопланетяни зупинять путіна, якщо він спробує застосувати ядерну зброю.

Згинач ложок думає, що вони будуть використовувати передові технології, щоб знешкодити боєголовки російського диктатора.

75-річний Урі сказав: "Одним натисканням кнопки ми можемо зупинити рух на мосту Золоті Ворота в Сан-Франциско і вивести з ладу радарні системи. Сьогодні ми можемо робити з кіберпростором все що завгодно - ви можете собі уявити, на що здатні інопланетяни".

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”
Показати ще

Урі вважає, що інопланетяни можуть відвідати нас в найближчі п'ять років - і прийдуть зі світом.

Він передбачає, що вони приземляться в знакових місцях, таких як таємничий острів Пасхи або серед пірамід.

Урі продовжив: "Якщо сюди приземлиться позаземна інопланетна цивілізація, це не буде вторгненням. Це буде дружелюбно. Якби вони були до нас ворожі, нас би давно знищили".

Урі Геллер: скріншот з DailyStar
Урі Геллер: скріншот з DailyStar

Урі стверджує, що його таємничі здібності були перевірені ЦРУ в ліверморській Національній лабораторії Лоуренса в Каліфорнії, де проводилися дослідження ядерної зброї.

І він каже, що американці зверталися до нього, коли їм потрібно було, щоб росіяни підписали договір про скорочення ядерних озброєнь в 1991 році.

Він стверджує, що використовував силу свого розуму, щоб переконати одного російського підписався взятися за перо.

Урі продовжив: "Прибульці не дозволять нам вступити в ядерну війну. Я не думаю, що їм довелося б приземлятися для цього - щоб путін не натиснув на кнопку. Є так багато інших способів. Подивіться на кібервійни сьогодні, подивіться на шпигунство сьогодні. Я вважаю, що є кілька позаземних розумів, які стежать за нами. Деякі приходять з абсолютно різних місць у Всесвіті. Ми говоримо про такі складні знання, які ми не можемо зрозуміти".

Урі каже, що вперше зіткнувся з третім типом, коли йому було п'ять років, і незабаром після цього дізнався, що може активувати свої сили.

Нагадавши, військові з США розповіла про неймовірний НЛО.