Йоркширський фанат крикету розбурхав соціальні мережі після того, як його зняли на відео, де він випив вісім пляшок пива за 12 хвилин, хоча все це закінчилося чудово жорстоким чином.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальники крикету часто отримують погану славу за те, що вони представляють не більше ніж купу п'яних хамів, які більше зацікавлені в тому, щоб їх бити, ніж в тому, щоб подивитися, як насправді б'ють м'яч.

Тепер ми думаємо, що це трохи несправедливо, але не коли справа доходить до хлопця в цьому веселому ролику, знятому під час перемоги Yorkshire Vikings з шістьма хвіртками над Даремом в Хедінглі в п'ятницю.

П'яний фанат: скріншот з DailyStar
П'яний фанат: скріншот з DailyStar

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Повністю змучений фанат, який, судячи з інформації з Інтернету, випив сім пляшок пива за 12 хвилин, підштовхує гавкаючий натовп на ноги, щоб випити «ще одну», і він підкоряється. Хоча все йде ефектно і блискуче неправильно в типово британській манері.

Коли він проводжає випивку, піднімаються оплески, але п'яниця з каламутними очима перекидається вперед і падає головою вперед в ряд перед ним, не залишаючи нічого, крім своєї «п'ятої точки», на очах у десятків гогочущих фанатів навколо нього.

Примітно, однак, що навіть в посадці на обличчя йому вдається утримувати свою чашку з пивом.

П'яний фанат: скріншот з DailyStar
П'яний фанат: скріншот з DailyStar

"Ах, він пішов", - чутно, як один чоловік падає, перш ніж прибувають парамедики, щоб підняти чоловіка на носилках, коли лунають скандування "Йоркшир, Йоркшир".

"Найкраще, що з ним могло статися, — це те, що його відвезли додому на машині швидкої допомоги, тому що він ніяк не міг знайти вокзал", — написав один з фанатів.

"Не можу повірити, що він тримав свою випивку, яка легенда", - написав інший — а третій написав: "Дайте цій людині лицарське звання. Ви пишаєтеся тим, що ви англієць!"