Божевільні і небезпечні трюки записуються для контенту в соціальних мережах, але молоді учасники отримують серйозні травми і навіть вмирають в деяких інцидентах.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Daily Star»

Хворобливе і екстремальне захоплення соціальних мереж стрибками перед рухомими вантажівками виявилося фатальним для деяких підлітків.

Небезпечне проведення часу, відоме як "виклик ангела смерті", завойовує популярність по всій країні Південно-Східної Азії, і учасники знімають себе на відео на TikTok, виконуючи смертельні трюки, які мали жахливі наслідки для деяких людей.

18-річний підліток був миттєво убитий в Тангеранге, Бантен, коли він і двоє його друзів стрибнули перед важкою вантажівкою, явно намагаючись зупинити безжальну силу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Його приятелям вдалося ухилитися від автомобіля і тим самим травмувати себе, а йому не пощастило, він зіткнувся з вантажівкою і закотився під нього. В результаті чого хлопчик трагічно загинув.

Трагедія з дітьми: скрін з DailyStar
Трагедія з дітьми: скрін з DailyStar

Водія затримали для допиту.

Тим часом у Бандунзі, Західна Ява, 14-річний підліток зламав череп і вибив зуби після того, як його збив вантажівка, коли він і його друг намагалися виконати те ж саме, що і тріо Tangering.

Місцева поліція зараз розшукує водія вантажівки, який пішов у самоволку, імовірно через страх перед кримінальними звинуваченнями. За іронією долі, він міг би уникнути судового переслідування, якби підкорився поліцейському розслідуванню, але цілком може бути звинувачений в наїзді і втечі.

Поліція каже, що місцеві жителі намагалися перешкодити підліткам нерозумно ризикувати своїм життям, але їхні прохання в основному залишилися без уваги.

Нагадаємо, що телеведучі програми Топ Гір потрапили в шторм і мало не загинули на зйомках.