Великий звір з зеленими очима, плоским носом і твердою спиною був врешті-решт забитий до смерті наляканими місцевими жителями після того, як його знайшли викинутим на берег живим в 1786 році.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Величезний морський монстр з людською головою, який одного разу викинуло на пляж, був виявлений двома хлопчиками, які шукали затонулі кораблі.

Повідомляється, що зеленоокий звір з твердим панциром замість спини був виявлений в Портлевені, Корнуолл, після сильного шторму 14 вересня 1786 року.

Стара щотижнева газета Hereford Journal описала неймовірну знахідку в жовтні того ж року, коли місцевий житель повідомив, що жителі села жорстоко вбили величезну істоту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Берег, де знайшли монстра: скрін з DailyStar
Берег, де знайшли монстра: скрін з DailyStar

Стаття під назвою "Морське чудовисько" говорить: "Це чудовисько було вперше виявлено двома хлопчиками, які вирушили на пошуки затонулих кораблів незабаром після світанку; і коли вони стояли на кручі, звідки відкривався вид на невелику піщану бухту, вони виявили біля берега щось на зразок величезного остова, і незабаром вони вирішили, що це бік або частина корабля, який минулої ночі був розбитий на шматки. Вони попрямували до цього місця з оптимістичним очікуванням великого успіху, і коли вони наблизилися до місця, вони обидва були вражені крайнім жахом, побачивши такі рухи, як щось живе".

Берег, де знайшли монстра: скрін з DailyStar
Берег, де знайшли монстра: скрін з DailyStar

В жаху хлопчики підбігли до групи знайомих чоловіків і розповіли їм, чому вони були свідками. Вони спочатку не повірили їм, але врешті-решт вирішили піти за ними і побачити Чудовисько своїми очима.

"Велика кількість людей незабаром зібралася в загін і зважилася йти озброєними, одні великими палицями і кочергами, інші сокирами, рожнами і т.д., що після деяких роздумів було приведено у виконання", — повідомляється в статті.

Берег, де знайшли монстра: скрін з DailyStar
Берег, де знайшли монстра: скрін з DailyStar

"Наближаючись до цього місця, вони побачили, що це щось живе, і воно підняло голову, яку раніше не помічали, і, здавалося, направило до них свій шлях. Всі стривожилися - ніг у нього не видно, а він ніби повзає на череві, часом трохи піднімаючи тіло з піску. Про цю істоту були різні думки; одні говорили, що це була русалка, інші — кит, але більшість, не вірячи в існування першого і дотримуючись неймовірності останнього, все однаково губилися. Коли було домовлено оглянути, що це таке, всі пішли до нього, і після годинного побиття, різанини і т.д. він зі стогоном помер. Його голова була великою і колючою в задній частині і за формою не сильно відрізнялася від голови людини; його очі були зеленуватими; рот великий; його ніс плоский, а від шиї до пупка найбільш схожий на людський; його спина була твердою, і проникнути в неї важче, ніж в панцир черепахи; у нього були дві короткі передні ноги, за формою нагадують лапу мавпи, а задні частини мали форму повних семи футів в ширину і всього п'ять футів в довжину".