Стало відомо, що щонайменше 10 людей загинули і 50 осіб отримали поранення в результаті аварії поїзда рано вранці. За повідомленнями, на місце події прибули вертольоти і рятувальники.

Дану новину розмістили на сторінці «Daily Star»

Десять людей загинули і в цілому 50 людей отримали поранення в результаті аварії поїзда.

Інцидент стався недалеко від пустельного села Табас в Ірані по дорозі в місто Йезд рано вранці в середу (8 червня).

Табас розташований приблизно за 550 км на південний схід від іранської столиці Тегерана.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За офіційним повідомленням, екстрених служб, 15 осіб госпіталізовано в критичному стані. На місце прибули два рятувальники і два вертольоти.

Швидка допомога: скрін з DailyStar
Швидка допомога: скрін з DailyStar

У заяві Центрального управління з надзвичайних ситуацій Ірану говориться: "Сьогодні о 5:30 ранку пасажирський поїзд Мешхед-Йазд зійшов з рейок на осі Табас, і, на жаль, в цій аварії загинули 5 людей. 15 осіб перебувають у критичному стані, близько 50 осіб отримали поранення. На місце події направлено дві бригади рятувальників Червоного Півмісяця і два вертольоти".

Пізніше оновлення підтвердило, що кількість загиблих зросла до 10, і це число, ймовірно, ще зросте.

Мір-Хасан Мусаві, заступник міністра залізничного пасажирського флоту Ірану, сказав, що за початковими повідомленнями поїзд врізався в екскаватор на лінії.

Державне інформаційне агентство Fars повідомило, що п'ять з семи вагонів поїзда зійшли з рейок.

Поїзд: скрін з DailyStar
Поїзд: скрін з DailyStar

Інформуючи інше інформаційне агентство, Моджтаба Халеді, офіційний представник служби екстреної допомоги країни, сказав: "На місце події відправлені три аварійних вертольоти і 10 машин швидкої допомоги. Роботи з надання допомоги в цьому районі все ще тривають, і, згідно з отриманими на даний момент повідомленнями, на жаль, 10 людей загинули".