Крістофер Гіббонс і співведучий Трайон Паттен-Уолш постали перед судом за звинуваченням у заохоченні актів вкрай правого тероризму через свій подкаст Black Wolf Radio.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Розпусний прихильник переваги білої раси націлився на сина принца Гаррі і Меган Маркл, тому що він «змішаної раси», як повідомили суду на його тижні.

38-річний Крістофер Гіббонс назвав трирічного Арчі "гидотою, яку слід приспати" під час епізоду свого подкасту Black Wolf Radio.

Поряд з ведучим Тріоне Паттен-Уолш, 34 роки, він також заявив, що герцог Сассекський повинен бути «переслідуваний» і «в судовому порядку убитий за зраду» тільки тому, що він одружений на колишній акторській зірці.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Син принца Гаррі і Меган Маркл: скрін з DailyStar
Син принца Гаррі і Меган Маркл: скрін з DailyStar

Лондонська пара заперечувала заохочення актів крайнього правого тероризму у своєму подкасті в період з 3 березня 2019 року по 9 лютого 2020 року.

Головний хост також заперечує подальші звинувачення в поширенні терористичних публікацій шляхом завантаження відео в онлайн-схованку під назвою "Бібліотека радикалізації" в період з квітня 2018 року по лютий 2020 року.

Під час судового розгляду в королівському суді Кінгстона під час звинувачення Енн Уайт, королівський адвокат, назвала обох чоловіків «відданими і непримиренними прихильниками переваги білої раси, що дотримуються вкрай правих поглядів».

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

У пари також були виявлені божевільні антисемітські коментарі, а також расистські і ксенофобські висловлювання.

Пані Уайт сказала: "Вони думали, що, якщо вони будуть використовувати формат радіопередачі, так само добре, як і у всіх на виду, вони зможуть видати своє підприємство за законне здійснення своєї свободи слова. Насправді вони використовували мову, призначену для заохочення інших до вчинення актів вкрай правого тероризму проти верств суспільства, які ненавиділи ці підсудні".

Нагадаємо, що принц Гаррі хотів піти на контакт зі своїм братом Вільямом.