У повідомленнях йдеться, що принц Гаррі мав наміри зустрітися зі своїм братом Вільямом під час платинового ювілею. Однак все пішло не так, як хотілося.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Згідно з повідомленнями, принц Гаррі був ображений, коли намагався зустрітися зі своїм братом принцом Вільямом під час платинового ювілею.

"Оливкова гілка" 37-річного герцога Сассекського була зроблена під час його візиту до Великобританії на чотириденне святкування 70-річчя королеви на престолі.

Повідомляється, що після від'їзду в США на початку 2020 року у Гаррі були натягнуті відносини зі своїм старшим братом і сестрою незважаючи на те, що пара була близька в молодості.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube
Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube

Напруженість досягла апогею в минулому році після того, як він і його дружина Меган Маркл взяли участь у вибуховому інтерв'ю з американською ведучою ток-шоу Опрою Вінфрі, в якому вона припустила, що Вільям був «в пастці» всередині королівської сім'ї.

Хоча зовсім недавно повідомлялося, що брати намагалися подолати свої розбіжності напередодні ювілею, тепер королівське джерело заявило, що Вільям стурбований тим, що він може злити їх особисті розмови в американські ЗМІ, якщо вони зустрінуться наодинці.

Інсайдер з Великобританії сказав New York Post: "Все ще досить загрозливо - Вільям все ще побоюється проводити якийсь час наодинці з Гаррі, оскільки ви ніколи не знаєте, що може бути повідомлено згодом".

Скрін, Instagram Кейт Мідллтон
Скрін, Instagram Кейт Мідллтон

Гаррі і Меган повернулися в США пізно ввечері в неділю (5 червня) після того, як рано полетіли додому зі святкування ювілею.

Герцог і герцогиня Сассекські були помічені в машині після посадки на своєму приватному літаку в аеропорту Санта-Барбари, штат Каліфорнія.

Повідомляється, що вони вилетіли в США раніше вдень з дітьми Арчі і Лілібет, коли в Букінгемському палаці проходила заключна Ювілейна театралізована вистава.

Нагадаємо, що принц Гаррі вилаяв Меган Маркл перед публікою.