Королівські фанати були приголомшені після того, як виявили «моторошне» збіг між датою народження Лілібет Діани в 2021 році і її тезкою бабусею принцесою Діаною.

Даний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Лілібет Діана, яку назвали на честь мами принца Гаррі і його бабусі королеви, народилася в лікарні Південної Каліфорнії 4 червня 2021 року.

Але деякі королівські ентузіасти висловили своє здивування, дізнавшись, що Діана відвідувала північно-західний університет в Чикаго, штат Іллінойс, рівно 25 років тому, 4 червня 1996 року.

Це сталося за три роки до того, як Меган Маркл, мама Лілібет, поступила туди в 18 років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Принцеса Діана. Фото: Marine Clair
Принцеса Діана. Фото: Marine Clair
Принцеса Діана. Фото: Marine Clair

Ведучі подкасту Royally Obsessed були серед тих, хто був приголомшений, виявивши це, а коментатор Роберта Фіорито сказала: "25 років тому, в день народження Лілі, Діана відвідала північний захід, який, як ми знаємо, є альма-матер Меган. Стає моторошно. Це страшно".

Співголова Рейчел Боуї також була шокована вражаючим збігом і погодилася, що вибудовування дат було «просто моторошним».

Поїздка Діани в Чикаго в 1996 році тривала пару днів, під час яких вона зустрілася зі студентами університету, а також відвідала відділення ВІЛ в місцевій лікарні.

Меган Маркл і принц Гаррі з донькою
Меган Маркл і принц Гаррі з донькою

Метою її візиту було в першу чергу зібрати гроші для університетського онкологічного центру імені Роберта х. Лур'є, який вважається одним з провідних дослідницьких центрів країни, і Лондонської Королівської лікарні Марсден.

Після візиту принцесу іноді помічали в светрі Northwestern, який став частиною її спортивної форми.

Поїздка відбулася під час пильної уваги ЗМІ до Діани, оскільки нещодавно стало відомо, що вона і принц Чарльз планують розлучитися.

Нагадаємо, що принц Гаррі найняв колишнього охоронця Майкла Джексона.