У неділю жінка зазнала випадкового нападу на вокзалі, камера відеоспостереження показала, як чоловік схопив її ззаду, перш ніж скинути з краю платформи на рейки.

Даний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жахливі кадри показують момент, коли чоловік силою скинув жінку з платформи вокзалу на залізничні колії.

Відео було опубліковано 6 червня Департаментом поліції Нью-Йорка (NYPD) після випадкового нападу на 52-річну жінку на станції Джексон-авеню в Нью-Йорку близько 16:45 в неділю (5 червня).

Чоловік, одягнений в білу майку, бейсболку і червоний рюкзак, обома руками хапає жертву ззаду і штовхає її на рейки метро.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чоловік штовхнув жінку: скрін з відео
Чоловік штовхнув жінку: скрін з відео

Вражені пасажири стрибають зі своїх місць на платформі. З тих пір представник столичного транспортного управління (MTA) сказало, що вони допомогли їй повернутися на платформу.

Поліція вже заарештувала підозрюваного, 30-річного Теодора Елліса, за словами представника поліції Нью-Йорка, який розмовляв з Daily Mail.

ABC7 повідомляє, що Елліс сказав поліції, що був п'яний, коли штовхнув жінку, і «не усвідомлював своєї сили".

Йому пред'явлено звинувачення в нападі і необережному створенні загрози.

На щастя, коли стався раптовий напад, поїзди метро не наближалися до станції Джексон-авеню.

Чоловік штовхнув жінку: скрін з відео
Чоловік штовхнув жінку: скрін з відео

Поліція повідомила, що жінка перебуває в стабільному стані після того, як вона отримала порізи на голові і руці і була доставлена в найближчу лікарню Лінкольна.

Це сталося після серії злочинів у транспортній системі Нью-Йорка, де нещодавно водій автобуса отримав ножове поранення від пасажира.

Губернатор Кеті Хоукул сказала: "Ми шукаємо всі можливі способи, щоб люди відчували і були в більшій безпеці, ніж вони є зараз, ніж вони відчувають себе зараз. Ми розглядаємо всі варіанти".