Жорстоке покарання дівчинки піддалося широкій критиці після того, як в соціальних мережах з'явилося відео, на якому вона корчиться в агонії, вся пов'язана, на даху будинку під палючим сонцем.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Мати в Індії була засуджена за те, що нібито жорстоко покарала свою п'ятирічну доньку за невиконання домашнього завдання.

Учня 1-го класу жорстоко зв'язали мотузкою і кинули на дах свого будинку в палючу спеку в районі Делі Кхаджурі Кхас.

На відео, знятому сусідкою, яке широко поширилося в соціальних мережах, можна побачити бідну маленьку дівчинку, що звивається і корчиться в агонії, з пов'язаними за спиною руками і пов'язаними ногами на щиколотках, коли її палить спекотне сонце.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пов'язана дівчинка: скрін з DailyStar
Пов'язана дівчинка: скрін з DailyStar

Слідчий поліції повідомив, що інцидент стався 2 червня, при цьому мати дівчинки зізналася, що дійсно виконувала покарання.

Батько дівчинки стверджував, що не брав участі в покаранні і дізнався про це тільки тоді, коли йому подзвонив власний батько і розповів, що зробила його дружина, поки він ремонтував свій велосипед.

"Мені подзвонив батько, що моя дружина так суворо покарала нашу доньку і що я повинен повернутися додому", - сказав він.

"Коли я прийшов додому, батько сказав мені, що прийшов додому і побачив пов'язану дівчинку на терасі, і звільнив її. Моя дружина розлютилася і покарала її. Коли батько сказав мені, я багато лаяв дружину в той день, але на наступний день родич з нашого села надіслав мені відео, і я знову вилаяв дружину", - продовжив батько.

Пов'язана дівчинка: скрін з DailyStar
Пов'язана дівчинка: скрін з DailyStar

Перелякані глядачі тривожного відео виклали в соціальні мережі, а один з користувачів Twitter прокоментував: "Це безумовно була несамовита сцена. Відповідальний повинен бути опублікований як приклад. Дивитися на бідну дитину, що звивається в пекучому спеку, так боляче".