Жінці, яка провела 17 років, намагаючись впоратися з тим, що, на її думку, було дивною травмою "порізу папером", ампутували ногу. Тепер 33-річна Ребекка Хамфріс відчуває себе "вдячною" за другий шанс.

Дану новину опублікували на порталі «DailyStar»

Стопа Ребекки Хамфріс вперше завдала біль, коли вона отримала травму у віці 15 років, і її травма виглядала не більше ніж "порізом паперу".

Її травма була викликана порцеляновою прикрасою, але не вважалася серйозною травмою, поки два тижні по тому її ступня не роздулася до розмірів м'яча для регбі.

Лікарі, дивлячись на неї, сказали, що ногу потрібно ампутувати "тут і зараз", але операція була виключена після другої думки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що порцелянова прикраса викликала пошкодження нерва, що виявилося болісною проблемою для Ребекки. Лікарі сказали, що з її ногою все гаразд, а біль несправжній.

Ребекка Хамфріс, якій ампутували ногу
Ребекка Хамфріс, якій ампутували ногу

Пізніше у неї діагностували хронічний регіональний біль, і прописали знеболюючі, які мало що полегшили.

За роки боротьби Ребекка відвідала сотні лікарів, пройшла лікування і терапію. Але біль продовжувався протягом 17 років, і люблячої спорт Хамфріс врешті-решт довелося кинути роботу, оскільки її рухливість знизилася.

Хірурги не хотіли ампутувати, оскільки це не гарантувало припинення болю, але 33-річна жінка сказала, що відразу відчула себе щасливішою після того, як їй видалили ногу.

Вона сказала: "Я жодного разу не подивилася і не задумалася про ампутацію. Я просто відчула, що вантаж з моїх плечей впав. Це змусило мене відчувати, що у мене є надія, і я відчуваю себе настільки вдячною за другий шанс у житті. Я так вдячна за всю підтримку, навіть якщо я не повністю одужаю, я ніколи не буду озиратися назад в будь-яких сумнівах".

Ребекка Хамфріс і її мама
Ребекка Хамфріс і її мама

Мама Ребекки, Тереза, сказала: "Це більш керовано. Вона була права весь час. Вона говорила людям весь цей час, коли їй було 15 років. Всі говорили, що це здорова нога. Ми знайшли консультанта, який повірив у неї".

Нагадаємо, що хлопець, якого розрізало навпіл, живе далі поле неймовірної операції.

Як раніше повідомляв портал "Знай", потяг позбавив хлопця руки і вуха.