В Омській області РФ не вистачає грошей на утримання єдиної муніципальної бані

Про це повідомив політик та суспільний діяч з Омська Даніїл Чебикін на своїй сторінці у Twitter.

Кран. Фото скрин відео
Кран. Фото скрин відео

Свою публікацію він назвав "Будні наддержави". У ній місцевий політик розповідає, що через нестачу грошей у місті Тюкалинське, Омська область, закривається єдина муніципальна баня.

Як повідомили місцеві ЗМІ, власником закладу є місцевий "Водоканал". Упродовж доби її послугами могли скористатися до 80 осіб. Вартість послуги становила 140 руб. Як пояснює власник, у місяць прибуток становив 45 000 руб., що лише на 25% відбиває витрати, тобто вистачало на заробітну плату лише трьох співробітників.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Даніїл зауважує, що у місті не у всіх є гаряча вода , тому від 5 до 10% населення були змушені митися у бані. При цьому місцевий політик іронічно зауважує, що РФ щоденно витрачає на війну 50 млрд, а на утримання єдиного місця, де можна помитися гарячою водою, не знайшлося 150 тисяч рублів.

"Будни смехдержавы: в Тюкалинске (пятый город Омской области) закрыли муниципальную общественную баню, единственное место где могли помыться горячей водой 5-10% населения. На её содержание в бюджете не хватило 150 тысяч рублей в месяц. Напомню, война стоит 50 миллиардов в день.", — написав він.

Нагадаємо, прем'єр Польщі Матеуш Моравецький: 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф.

До слова, російські загарбники прямо заявляють про застосування проти українців заборонених боєприпасів: підуть прямим ходом у Гаагу.

Раніше ми писали, що залишилось чекати не довго? Стало відомо, хто хоче залізти у крісло путіна.