Відомий співак Віктор Павлік, який не так давно став батьком поділився новим відео із сином Михайликом

Запис він розмістив у сторіс соціальної мережі Іnstagram.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що у народного артиста України Віктора Павліка чимала армія шанувальників, і час від часу він старається потішити їх новими знімками, відео чи просто цікавими подіями з особистого та творчого життя. Всім цим він ділиться на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 80 тисяч фанатів.

Днями його молода дружина Катерина Репяхова відзначила своє 28-річчя. А 15 червня маленький Михайлик відзначив свій перший день народження. З нагоди таких свят зіркова пара відправилась на відпочинок до Західної України, де оселилися в мальовничому котеджі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Після довгої розлуки з синочком Михайликом через війну тепер співак намагається більше проводити з ним час. Він робить спільні фото з сином та розважається з ним. У сторіс він показав як їм разом весело.

На відео Віктор Павлік сидить на стільчику у кімнаті та грає на гітарі. Маленький Михайлик на полу танцює під музику батька. Варто зазначити, що малюк влучно попадає в так, мабуть талантом пішов у тата. Так, граючи, співак вже змалку привчає сина до сцени.

Віктор Павлік з сином. Фото: скрин відео
Віктор Павлік з сином. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Катя Репяхова на 28-річчя загадала те, про що мріють всі українці з першого дня війни: "Свято для кожного прийде скоро".

До слова, Катя Репяхова розповіла про дивовижний парадокс - перебувати вдома в небезпеці краще, ніж за кордоном: "Наша реальність".

Раніше ми писали, що Віктор Павлік не побоявся ризикнути життям, щоб потиснути руку Віталію Кіму: "Неймовірно позитивний"