Людям, які планують погрітися на сонці і зануритися, щоб охолонути від екстремальних температур, порадили остерігатися медуз-вбивць на британських пляжах.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Важливо заявити, що батьків закликали остерігатися португальських медуз у відповідь на прогнози, що досягають 34 градусів за Цельсієм в деяких районах.

Пекуча температура може привести до появи гігантських істот, що викличе страх у нетерплячих плавців.

Британців закликали бути обережними під час плавання
Британців закликали бути обережними під час плавання

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Португальська медуза має 160-футові щупальця, які можуть вирости до розміру п'яти двоповерхових автобусів, повідомляє The Sun.

Риба зазвичай нападає нижче поверхні води, і її часто можна знайти на мілководді, оскільки припливи змивають морських істот, на яких вони полюють.

Сім'ям сказали, що діти найбільше ризикують від морських істот, а літні люди також класифікуються як люди з високим ризиком смерті від укусу.

Хвиля тепла у Великобританії може привернути небезпеку
Хвиля тепла у Великобританії може привернути небезпеку

Представник національного дослідження, що відстежує популяції медуз, попередив, що вони помітили «значне недавнє зростання чисельності деяких видів медуз в морях Великобританії».

69-річна пенсіонерка Марія Фуркас трагічно постраждала від алергічної реакції і померла після того, як медуза націлилася на її ногу в Порто-Трамацу недалеко від Кальярі, Сардинія, в 2010 році.

Ці медузи стали причиною низки смертей
Ці медузи стали причиною низки смертей

У 2018 році у підлітка Веріті Стейнтон залишилися опіки по всьому тілу після того, як істота націлилася на неї під час купання недалеко від Мейблторпа, Лінкольншир.

Нагадавши, рибалка приголомшив мережу, зловивши дивного монстра.